KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gercekten ellerinize sağlık bi toyota hayranı olarak cürümeye terk edilmiş bir toyotanın profösyönelce ve orjinaline sadık kalınarak toparlanması beni oldukça duygulandırdı kazasız belasız iyi gunlerde kullanmazız dileğiylee
Bu da benden olsun. birinci foto Land Cruiserin atası, ikincisi ise sanıyorum Hilux un ;D ( ayrıca bunlardan birine ait cam sileceği motoru var elimde sağlam durumda ihtiyacı olan varsa söylesin göndereyim )
recep beyin bj45 teki önsinyallerin ayaklarına dikkat edin onlarbile orjinal, arka bagaj kapağını açınca alt kısımda indir bindir için rampa sekllinde bir platform(gizli) bulunuyor,tabiki buda aracın orjinalinde var
Sevgili ve çok saygıdeğer arkadaşlar, benim ve BJ 45 im için yazmış olduğunuz değerli övgü ve tebriklerinizi geç de olsa zevkle okumuş bulunmaktayım. Güzel sitenize yeni üye oldum. Her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Eşimle beraber gezi ve kamplarınıza katılıp tanışabilmek dileği ile saygılarımı sunarım.
Recep Bey, hoşgeldiniz aramıza... Sizinle bir kaç ay evvel Vecihi Ustanın dükkanında tanışmış ve ayak üstü sohbet etmiştik. İnşallah bundan sonra daha sık görüşme ve tecrübelerinizi paylaşma imkanımız olur.
Gördüm ve hayran kaldım Heytem. Fabrika çıkışından daha iyi bir işcilik olduğu kesin. Özellikle tente, hem dizaynı hem de işciliği ile kusursuz.
"Maşallah" diyelim.