KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Recep bey aramıza hoşgeldiniz .....aracınızın nasıl olduğunu yakından takip ettim. Boya işini yapan Kemal usta dostumdur...bitmiş halini de gördüm....kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...İlk gezide sizleri de aramızda görmek isteriz....selamlar.....
Hoş bulduk arkadaşlar. İsteğiniz üzerine yeni resimler gönderiyorum.Tentenin yükseltilmiş kamp ve standart yükseklikte sürüş versiyonlarına dikkatinizi çekerim. İnşallah yakın tarihteki bir kampta birlikte üzerinde konuşma fırsatı buluruz. İlginize teşekkür ederim. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Teşekkürler, ben yaptırdım. Sadece yükselip alçalma tasarımının bana ait olduğunu düşünüyorum ki o kadar araştırmama rağmen hiç örneğine rastlamadım. En yakın benzerlik araç port bagajına bağlanan car top tent de var galiba. Geriye kalan kısmı zaten tüm askeri araçlarda kullanılan sistem.
Teşekkürler, ben yaptırdım. Sadece yükselip alçalma tasarımının bana ait olduğunu düşünüyorum ki o kadar araştırmama rağmen hiç örneğine rastlamadım. En yakın benzerlik araç port bagajına bağlanan car top tent de var galiba. Geriye kalan kısmı zaten tüm askeri araçlarda kullanılan sistem.