Merhaba bir önceki S&W kalitesi hakkındaki sorunuzla birlikte, cevap olarak birşeyler yazmak isterim. SW çakıların gördüklerimin hepsi çin malı malesef, yani İstanbul'dan alsanız da birşey farketmeyecek. Silahdünyası'nın Altunizade mağazasında hemen hemen bütün modellere baktım. Çelik kalitesini bilemem fakat, yabancı forumlarda hiç dikkate bile alınmıyor bu markanın çakıları. Diğer birçok marka gibi sadece bıçak üretici olmadığından, piyasaya ucuza ve çeşit çeşit bıçak sürmekte bir sakınca görmüyor sanırım SW. Ateşli silahlarda zaten bir dev. Fİyatları hem Amerika'da(ebay) hem Türkiye'de çok makul. Çok para vermediğinizden, acımadan kullanabileceğiniz aletleriniz olmuş olur. Fiyatlar bu markanın çakılarında o kadar makul ki, ebay'dan getirtmeye bile gerek yok. Ebay'dan 40 a mal olacak bir SW yi 50-60 a TR garantisiyle, göre göre almak daha mantıklı. GÜmrüğe takılır mı, yolda kaybolur mu derdi de yok.
Ben bir bıçağa 100 liradan fazla versem kıyamam açıkcası hor kullanmaya. Yani benim için alınası ürünleri var Sw'nin.
Vİctorinox v.b. için ise daha önce bahsi geçen başlıkta, keyifli bir paylaşım ortamı var, oradan faydalanabilirsiniz.