hella dyna view sis farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,852
Ynt: hella dyna view sis farı

Kayaaydın' Alıntı:
Teşekkürler.gerçekten arabanın orjinal farlarından daha iyi.arazidede asfalttada çok iyi.istenilen açı ile dönebilmesi cezbetti beni.
evet ürün her yönü ile emsallerinden farklı terkar hayırlı olsun..

Etiketler

İstenilen açı ile dönebilmesi derken neyi kastediyorsunuz acaba? Bu üründen bende de var, acaba bilmediğim bir özelliği mi var?

Kayaaydın' Alıntı:
Teşekkürler.gerçekten arabanın orjinal farlarından daha iyi.arazidede asfalttada çok iyi.istenilen açı ile dönebilmesi cezbetti beni.

Merhaba Mahmut Bey,
Ben bir çift tam set almak istiyorum , müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? 0530 965 01 03

ekinox' Alıntı:
Merhaba Mahmut Bey,
Ben bir çift tam set almak istiyorum , müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? 0530 965 01 03
Mehmet bey iyi günlerde kullanın. konuştuğumuz gibi kargonuz hazır adres bekliyorum..

Mahmut abi sisleri taktım,,,Dediğin kadar varmış aydınlatma cok iyii...Teşekkür edrim..

emreyildirim' Alıntı:
Mahmut abi sisleri taktım,,,Dediğin kadar varmış aydınlatma cok iyii...Teşekkür edrim..

Emre ben teşekkür ederim iyi günlerde kullan çok yakışmış...

Mahmut Bey, güncel fiyat nedir acaba?

Bir de XJ Cherokee'nin ön tampondaki sislerin yerine kaliteli, uygun fiyatlı bir ürün mevcut mudur acaba?

[attachment=1]

serdar06' Alıntı:
Mahmut Bey, güncel fiyat nedir acaba?

Bir de XJ Cherokee'nin ön tampondaki sislerin yerine kaliteli, uygun fiyatlı bir ürün mevcut mudur acaba?
[attachment=1]

Serdar bey merhaba,
tampondanki sislerin yerine uyacak bir çeşitimiz malesef yok.tampon üstüne dyna view öneririm son bir kaç takım kaldı eski fiyattan verebilirim.