KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Görüntülerinin dışında ışık gücü olarak 3000 biraz daha iyi birde kullandığı ampul modeli olarak çeşitlerini farklı güçteki modellerini bulma imkanınız olur 1000 lerde kullanılan h2 ampulde bu kadar geniş seçeneğiniz malesef yok..
benim ön tampondaki barda 4 yerim var tavanada 4 takıcam aslında öne 4 yayıcı tavana 4 delici olucak ileride muhtemelen, ama şimdilik 4 tane alıcam port bagaj daha yapılıcak
benim ön tampondaki barda 4 yerim var tavanada 4 takıcam aslında öne 4 yayıcı tavana 4 delici olucak ileride muhtemelen, ama şimdilik 4 tane alıcam port bagaj daha yapılıcak
arabanın bu hafta sonu boyası biticek onda sonra elektirik tesisatı vs işleri bitince seninle irtibata geçerim. 4 li set gibi düşünücem ilk başda 4 alıp sonra bir 4 daha alırım
Tekrar merhaba Mahmut Bey. Sisler ulaştı çok teşekkür ederim. Bir foto sunu eklemek istedim. Ayrıca mavilerin kapaklarından var ise 2 adet ve elinizde Black 1000 kaldı ise 2 adet için fiyat alabilir miyim?
Tekrar merhaba Mahmut Bey. Sisler ulaştı çok teşekkür ederim. Bir foto sunu eklemek istedim. Ayrıca mavilerin kapaklarından var ise 2 adet ve elinizde Black 1000 kaldı ise 2 adet için fiyat alabilir miyim?