Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,579
Ynt: Hella Sis Farları

kasirga1' Alıntı:
Merhaba ayarlı kızaklı bir ürün aracın genişliğini bir ölçerseniz uyarmı bakabilirim...

yaklasık 2 mt olması lazım hatta 2022 mm verileri oyle ama tavan tabı bıraz daha dardır en ıyısi ölçmek.ölçunce yazayım bıdaha ..

snguntac' Alıntı:
yaklasık 2 mt olması lazım hatta 2022 mm verileri oyle ama tavan tabı bıraz daha dardır en ıyısi ölçmek.ölçunce yazayım bıdaha ..
Tamam sizden haber bekliyorum..

nihayet sanayıde aklıma gelip ölçebildim tavan eni 150..fiyatınıda yazarsanız sevınırım ...

snguntac' Alıntı:
nihayet sanayıde aklıma gelip ölçebildim tavan eni 150..fiyatınıda yazarsanız sevınırım ...

Üst barın uzunluğ ayarlanabiliyor açıldında 155cm kadar çıkıyor ayaklarında yaklaşık 10cm olduğunu düşünürksek 165cm e kadar sorun yok
fiyat konusunda arayın yardımcı olacağım..
tel:05322471926

arkadaşlar tanesi 135tl den 4 adet kaldı yeni mallar zamlı olacak bilginiz olsun...

son 4 taneyide ben alıyorum yarın eft nizi yapar iletişime gecerim.

son 4 taneyide ben alıyorum yarın eft nizi yapar iletişime gecerim.

iyi günler mahmut bey. ben 550 lıklerden 4 adet delici 2 adette yayıcı almak istiyorum hepsi için son fiyat ne olur.

Sayın TA1CO
Benim teneke kutusuna uygun çalışma lambası varmı elimde dostum. Arka tarafa takabileceğim sepete monte edebileceğim hani mangal başında bizi aydınlatabilecek. Örnek olsun diye resm koyuyorum. *73*

ta2sh' Alıntı:
Sayın TA1CO
Benim teneke kutusuna uygun çalışma lambası varmı elimde dostum. Arka tarafa takabileceğim sepete monte edebileceğim hani mangal başında bizi aydınlatabilecek. Örnek olsun diye resm koyuyorum. *73*

Abi sen iste yeterki sana haraketli uzaktan kumandalısını bulurum..