Merhaba Mahmut Bey,
Hella 1000 siyah 5 adet ve düşüncenizi alsam ekli port üzerine..
arkaya da 2 adet sim marka yada hella matador..
toplam da cezamız ne olur?
selamlar
SLM BEN BİLECİK BOZÜYÜKTEN METİN. LADA MARKA ARABAMIN TAVANINA AYAKLIK VE ÇOK İYİ GÖSTERECEK KİBAR 4 ADET LAMBA DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR.
SLM BEN BİLECİK BOZÜYÜKTEN METİN. LADA MARKA ARABAMIN TAVANINA AYAKLIK VE ÇOK İYİ GÖSTERECEK KİBAR 4 ADET LAMBA DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR.
Metin bey merhaba
ayaklık sorun değil ancak çok iyi gösterecek diyorsanız hella almanız gerekiyor bu durumda size tepeye 4 adet hella raly1000 siyah tavsiye ederim. isterseniz 05322471926 arayın daha detaylı bilgi verebilirim..
yeni ve sınırlı sayıda hella dyna view çift ampullü delici ve yayıcı bir arada olan sis farı adet fiyatı 150tl ampuller üzerinde mevcut.malın devamı yok bu fiyata bu ürün kaçmaz..
[attachment=1]
yeni ve sınırlı sayıda hella dyna view çift ampullü delici ve yayıcı bir arada olan sis farı adet fiyatı 150tl ampuller üzerinde mevcut.malın devamı yok bu fiyata bu ürün kaçmaz..
[attachment=1]
[attachment=1]