Hella Sis Farları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,645

Ynt: Hella Sis Farları

iyi günler bi şey sormak istiyodum bu sis farları delici olarak da görev yaparm tavan spotu olarak yada bunlara başka bi değişiklik mi

yapılıyo , bu tavan spotu için elinizde ürün varmıdır bu sisler hakkında tam net bilgim yokda sağdan soldan duyma bilgiler işte

Merhaba delici olarak size hella 3000 de önerebilirim isterseniz mavi olarak temin edebilirim fiyatı hella1000 ile aynı olur tanesi 135tl çap olarak 22cm

Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?

dreamhits' Alıntı:
Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?
Merhaba beyaz camlı sis farları kurallara göre kapaklı olmak zorunda

Bilgiendirme için teşekkür ederim, sarı olduğu zaman kapak zorunluluğu yok mu?

kasirga1' Alıntı:
Merhaba beyaz camlı sis farları kurallara göre kapaklı olmak zorunda

dreamhits' Alıntı:
Bilgiendirme için teşekkür ederim, sarı olduğu zaman kapak zorunluluğu yok mu?
sarıyı tam olarak bilmiyorum ama hella sislerin içinden beyaz ve sarıdan kapak çıkıyor diğerlerinde kapak yok

mdilek' Alıntı:
İlk mesajınızdan bu yana fiyat değişikliği var mı? tek adet mi çifti mi bu fiyattır?
Merhaba fiyatlarda bir değişiklik yok adet fiyatlarıdır.

merhaba mahmut bey,

aracıma hella 1000 veya 3000 düşünüyorum öncelikle ön korumaya takılabilirmı ve hem şehir hemde arazi için hella 1000 lerimi tavsiyedersiniz.daha önce hiç delici tarz da sis kullanmadım diğer sislerden farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla

Merhaba öncelikle ön koruma panjur kısmına takmayı düşünüyorsanız 3000 belki büyük gelebilir bir ölçmek lazım.diğer sislerden derken aracın üzerindeki sislerden bahsediyorsanız arada aydınlatma olarak bir hayli farkı var.birde bu sislerin ışık mesafesi 900 metre fazlasıyla yeter

ben onceki mesajlardan gordugunuz gibi siyah hella 1000 lerden almıstım, bugun ilk su geçisinde içleri yarısına kadar su ile doldu.. off-road amaçlı sis farlarının yalıtımının daha iyi olmasını beklerdim..