Merhaba delici olarak size hella 3000 de önerebilirim isterseniz mavi olarak temin edebilirim fiyatı hella1000 ile aynı olur tanesi 135tl çap olarak 22cm
Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?
Ben farklı bir şey sormak istiyorum: Genelde gördüğüm sis farlarını kapaklı şekilde kullanıyorlar neden? özel bir nedeni mi var yoksa sadece süs amaçlı mı?
aracıma hella 1000 veya 3000 düşünüyorum öncelikle ön korumaya takılabilirmı ve hem şehir hemde arazi için hella 1000 lerimi tavsiyedersiniz.daha önce hiç delici tarz da sis kullanmadım diğer sislerden farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla
aracıma hella 1000 veya 3000 düşünüyorum öncelikle ön korumaya takılabilirmı ve hem şehir hemde arazi için hella 1000 lerimi tavsiyedersiniz.daha önce hiç delici tarz da sis kullanmadım diğer sislerden farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla
Merhaba öncelikle ön koruma panjur kısmına takmayı düşünüyorsanız 3000 belki büyük gelebilir bir ölçmek lazım.diğer sislerden derken aracın üzerindeki sislerden bahsediyorsanız arada aydınlatma olarak bir hayli farkı var.birde bu sislerin ışık mesafesi 900 metre fazlasıyla yeter
ben onceki mesajlardan gordugunuz gibi siyah hella 1000 lerden almıstım, bugun ilk su geçisinde içleri yarısına kadar su ile doldu.. off-road amaçlı sis farlarının yalıtımının daha iyi olmasını beklerdim..