owwww bende 1 2 gün önce aksaraydan hella 550 aldım 4 tane bunu duyunca hayal kırıklıgına ugradım kalitesine ismine güvenip alınan bi ürün ilk su geçişince yalan olacaksa çok vahim ???
ben onceki mesajlardan gordugunuz gibi siyah hella 1000 lerden almıstım, bugun ilk su geçisinde içleri yarısına kadar su ile doldu.. off-road amaçlı sis farlarının yalıtımının daha iyi olmasını beklerdim..
Mahmut Bey Merhaba,
benim danışmak istediğim konu şu, benim aracım 24vollt sizin satmış olduğunuz sis farlarından almayı düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli 24volta uygun sis farı varmı yoksa sis farı 12volt ama bir role veya 24-12 çeviricimi kullanmam gerekiyor. yardımlarınızı rica ederim. birde yeriniz nerede istanbuldamısınız?
Mahmut Bey Merhaba,
benim danışmak istediğim konu şu, benim aracım 24vollt sizin satmış olduğunuz sis farlarından almayı düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli 24volta uygun sis farı varmı yoksa sis farı 12volt ama bir role veya 24-12 çeviricimi kullanmam gerekiyor. yardımlarınızı rica ederim. birde yeriniz nerede istanbuldamısınız?
Merhaba Mahmut bey, şu anda elinizde tüm modellerden mevcut mu ? Veya şöyle sorayım, elinizde hangilerinden kaldı. Ben de bir çift Hella almak istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba Mahmut bey, şu anda elinizde tüm modellerden mevcut mu ? Veya şöyle sorayım, elinizde hangilerinden kaldı. Ben de bir çift Hella almak istiyorum. Teşekkürler.
merhaba hazırda hella1000 siyah, hella comet450 beyaz , comet500 beyaz, hella 3000 mavi ,hella 149clasic var. bunların haricinde istediğiniz bir model varsa yazın ithalatçıda varsa temin ederim
Hella 1000'lerde kapak yok yazmıştınız diye hatırlıyorum, kapakları temin etme şansımız olamaz mı ? Bir de bunların güncel fiyatlarınız yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.