KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
üstadlarım leatherman wingman tool için görüşlerinizi merak ediyorum kampçılık ve günlük kullanım için nedir ne değildir şimdiden cevaplarınız için çok tesekkürler saygılar
değerli üstadlar konu başlığı açamadığım için buraya yazıyorum günlük edc de ve doğada ya da kötü bir senaryolu survival durumunda günlük ekipmanlarımızın yanına dahıl edebileceğimiz kol saati önerisi almak istiyorum sizlerden?
casıo nun g shock modellerine suan bakmaktayım lakın nedir ne değildir bilmemekteyım siz değerlı üstadlarımdan acele tavsıyeler ve anılar beklıyorum simdiden tesekkürler saygılarımla
Cebimde birşeyler taşımayı hiç sevmem o yüzden duruma göre ya bele ya da omuza asılan küçük bir çanta kullanırım. İçindekiler ( cüzdan, kredi kartı kimlik cep tel. vs zaten hemen herkesin taşıdığı şeyler ) ekstradan Victorinox fonksiyonlu çakı, kalem, küçük ve ince bir not defteri, yine küçük ve hafif bir fot. makinesi,USB bellek, çakmak,birkaç ıslak mendil, her gün olmasa da amatör telsizim de genellikle yanımdadır.