Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
Alttaki resimdeki araç 2000 model olup 5 sene boyunca get ile yükseltilmiş 30X9.5X15 ebatında Federal MT lastik kullanmıştır hatta 2 Sezon da Silverstone extrem 31" lastik takılı olarak defalarca Hard off-road tabir ettiğimiz parkurlara girmiştir sorunsuz olarak 5 Yıl bizlere hizmet etti ve halende yeni sahibine hizmet etmektedir.Eski sahibi grand vitara kullanmakta olup yine get ile yükseltmiştir ve bu işi yapan kişi Hakan IRIKLI'dır (Offroadpassion)
Tüm suzuki camiası bu ismi bilir hatta gezenbilirde suzuki denince ilk akla gelen isimdir eskiler çok iyi bilir isterseniz bir arama yapın bakın neler yazmış TEKNİK olarak kulaktan dolma bilgilerle değil..
Gezenbilir yönetimi siteden ayrıldığı için nickname değişikliği yapmış bipolar olarak düzenlemiştir o şekilde de aratabilirsiniz.Yüzlerce artikülasyon fotoğraflarını bulabilirsiniz aks kesmeden difransiyel kırmadan çekilmiş.Sorunsuz olarak kullanılmış gösteriş deliliği amacı gütmeden sadece arka diferansiyeli 1 cm fazladan yükseltmek için 30" yada 31" lastik takmış halini........
Aynı şekilde yükseltilmiş Çağlar KÖKER (4L) isimli arkadaşımızında 2 aracı bu şekilde yıllardır bizlere hizmet etmekte dilerseniz onuda aratıp hem teknik hemde görsel bilgilere sahip olabilirsiniz.
Bence biraz daha araştırıp olayın içine girerseniz sizde daha fazla teknik bilgiye sahip olabilirsiniz hele birde arazide yaşanan tecrübelerde işin içine girince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..
Bu arada yanlış anlaşılmasın get kullanmıyorum ben Mehmet ağabeyi destekleyenlerdenim son 3 suzukimde hep kit kullandım hep standart araçlar alıp full donanımlı hale getirip kullanıyorum sıkılınca yapacak birşeyler kalmayınca satıp yeni bir projeye başlıyorum
Amacım imkan dahilinde get yada kit uygulaması yapacak arkadaşların şevkini kırmamak tekrar yazıyorum BİLİNÇLİ YAPILAN GET ile yükseltmede illa sorun çıkacak diye birşey yoktur 4 takoz koyup yaylara arka amortisörleride kaynakla uzatıp aracı yükselttim derseniz aks da kırarsın ön kovanıda döküme çevirsen onuda dağıtırsın sözün özü get ile yükseltme 4 adet takozdan ibaret değildir..
----------------
-
-------------
-------------