Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk
Geçenlerde sorgulama yaptim,benim 155 tl cezam çıktı, ceza tarihlerine ve sebebine baktım,geçiş ihlali deniyordu,o tarih de ihlal ettiğim geçişi biliyorum,bakiyem yoktu fakat 1 hafta dolmadan yükleme yaptim silinmistir zannediyordum fakat silinmemis eklenmiş,telefonla ulaşmaya çalıştım ama müşterilerin ulaşmaması için kurulmuş bir hat olduğunu anladım,size bir sıra veriyor o sırayı bekliyorsunuz, belki açan olur telefonu. Babamin aracını sorguladı m 875 tl ceza cikti, benimkinden farkli olarak babamın hgs si banka otomatik odemesindeydi, bankaya gitti,ptt ye gitti,karayollarına gitti,kimse bisey bilmiyor,en son gece geç saatlere kadar bekleyip telefon ile ulaşmış 45 dk beklemiş bağlanmak için,velhasıl uzun uğraşlar sonunda bağlanıp durumunu anlatmış, kayıt oluşturmuşlar,simdi borç gözükmüyor, .peki bu cezayi yatıran insanların parasi ne olacak diye sorduk ptt 'deki adama sadece pişkin pişkin güldü. Benim anladigim bu hgs denen cihaz olmamış, yapamadılar, bakiyesi olanida ceza kesiyor, son söz cezayı hemen yaptırmayıp kontrol ve takibini yapmak da fayda var.
selcuk