HI-TEC Outdoor Bot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan luleburgaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,528

luleburgaz

Ana Kamp
Web
www.burgazbike.piczo.com
HI-TEC OUTDOOR BOT

Thinsulate ultra 400 gram for footwear 3m THERMO-DRI kar tabanlı eur 44- usa 11-uk 10 su geçirmez -35 dereceye kadar dayanıklı nefes alabilir iç kısım ürün sıfırdır numarası büyük geldiği için uygun fiyata satıyorum kutusu mevcuttur ve kullanma klavuzu herşeyi içerisinde....44 numara fiyat 160,00 TL Kırklareli-Lüleburgaz ilçesindeyim kargo yapabilirim​

Etiketler

Ynt: HI-TEC Outdoor Bot

luleburgaz' Alıntı:
Kırklareli-Lüleburgaz ilçesindeyim
Merhaba
Ben bu botlara talibim ancak numara olayı düşündürüyor beni 44 ile 45 arası giyiyorum.Bende çorludayım yolunuz illaki düşüyordur buraya,denemek isterim eğer bir sorun olmazsa numara açısından alırım.Bana tel numaramdan ulaşırsanız sevinirim.
Selamlar
Ertan Özer
Csm 0532 396 16 54

Bir ay önce özelden mesaj atmıştım satılıp satılmadığını öğrenmek için ama geri dönen olmadı

matiate' Alıntı:
Bir ay önce özelden mesaj atmıştım satılıp satılmadığını öğrenmek için ama geri dönen olmadı

selam ömer bey haklısınız askere gitmiştim yani aralık sonunda şimdi askerlik görevimi bitirip geldim ilgilenemedim oradayken mesajınıza cevap verememe sebebim buydu botlar duruyor almak isteyen ardakaş varsa görüşe bilirz...

Anladım
Arkadaşlara bot temin ettik.Ama yinede aklımda ihtiyacı olan biri çıkarsa sizinle iletişime geçeceğim.Teşekkürler