Hilux ln65 poyra kilidi yardım!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepblue007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,101

deepblue007

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle bukadar faydalı bilgileri paylaştığınız için bütün üye arkadaşlara teşekkür etmek isterim...
Benim sorunum şu 87 hilux um un sol poyra klidini devreye sokup devreden cıkaran mandal düştü diğer tarafın marcası selectro nerden temin edebileceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Hilux ln65 poyra kilidi yardım!!!

Merhaba, sadece mandalı bulmanız çok zor, kilidi komple almak gerekir.

anladım komple kilidi nerden temin edebilirim acaba ?

deepblue007' Alıntı:
anladım komple kilidi nerden temin edebilirim acaba ?

Selectro marka kilitler orman idaresindeki araçlarda yaygın olarak kullanılıyor. Bulunduğunuz şehirde bu araçların bakımını yapan tamircilere müracaat edin, parçacıya yönlendirirler. İzmir'e yakınsanız parçacı numarası verebilirim. Selamlar.

numarayı alabilirmiyim ayrıca ilginize teşekkürler...

deepblue007' Alıntı:
numarayı alabilirmiyim ayrıca ilginize teşekkürler...

Sev-Ka Otomotiv.
0.232.433.8039 / 0.232.449.9777 Parça fiyatını alın burdan paylaşın derim, diğer üyelerin bildiği, hesaplı alternatif yerler vardır mutlaka. Selamlar.

bir sorum daha olacak fikir vermesi açısından aracınız kilometrede ne kadar yakıt tüketiyor 4x2 modunda ve normal kullanımda

deepblue007' Alıntı:
bir sorum daha olacak fikir vermesi açısından aracınız kilometrede ne kadar yakıt tüketiyor 4x2 modunda ve normal kullanımda
selam bende bir 87 ln65 sahibiyim tam net olmamakla birlikte sanirim km de 40-45 kr yakiyor (arazi kulanimi haric)

deepblue007' Alıntı:

Yaklaşık olarak 11 km.de 1 litre kadar yakıyor..