Hurdaya çıkarılan araç tekrar trafiğe dödürülebilirmi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asenkal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,317

asenkal

Ana Kamp
Yer
çanakkaale/çan
Düşündüm proje için hurdaya ayırılmış bir dodge s100 hurdaya çıkarılmış bunu tekrar trafiğe çıkara bilirmiyim

Etiketler

Ynt: Hurdaya çıkarılan araç tekrar trafiğe dödürülebilirmi

Şaka biryana forumda sorunuzun cevapları fazlasıyla mevcut

Hurdaya ayrılmış aracı alıp toplayıp her türlü eksiğini giderip muayeneden geçirip tekrar trafiğe çıkarabilirsiniz..
Landler cj ler genelde bu yolla baştan yaratılıyor....

devlet dairesi tarafından hurdaya çıkarılmış satılacağı günü bekliyor.alabilirsem projeye başlıyacam

asenkal' Alıntı:
devlet dairesi tarafından hurdaya çıkarılmış satılacağı günü bekliyor.alabilirsem projeye başlıyacam

Trafikten çekme belgeliyle hurda belgeli aracı birbiriyle karıştırmayalım lütfen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-1990-1993-model-askeriye-dizel-landroverler-500-adet-47585759/detay/

Bak bu araçları satanla konuş soruna cevap bulursun

Vergi borcundan dolayı hurdaya çıkan okadar güzel arabalar varki hemde bir çoğu çalışır vaziyetteler.
Şaka bir yana geri dönüş işi olsa şahane bir BMC 140 var tam SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM gibi, temiz vede diri bir araç.
Geri dönüş olmamasına üzüldüm.
Kalın sağlıkla.

Sn sisdağlı o bahsettiğiniz tm 140,ı alınca BMC,mi kullandın be adam diye espri yaparlar

Ne bileyim önce ufak ufak yakın mesafelere nostaljik nakliye, sonra güzel bir karavan olmazmı veya birkaç gün önce tekrar gördüm (ilk ekim 2010 da görmüş vede fotoğraflamıştım) elin İngiliz'i vabis kamyonun kasasını bizim egede safari kamyonetleri gibi koltuklu hale getirmiş dağ bayır geziyorlar hani kasaya ufak tadilatla koltuk koyup doldurup içine arkadaşlarımızı ufak bir ücretle Kazdağı turu yapsak hep birlikte ne dersiniz.
Arkadaşım listeye başlarsam siz ilk sırada olacaksınız haberiniz ola, gezinin keyfi arkadaşlarla çıkar.
Kalın sağlıcakla.