Hymer Çekme Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,590

Etiketler
Ynt: Hymer Çekme Karavan

daha evvelde yazıldıgı gibi hymer karavanlar sınıfının mercedesi gibidir

hymer karavanlar maalesef ulkemizde distributor vasıtası ile satlamamakta ama ferdi yollarla getirilebilmeltedir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-hymer-nova-545-2006-cekme-karavan-577-cm-uzunluk-230-en/detay

bu adresde 45 bin tl ye hymer marka çekme bir karavan var.bu fiyat, yerli üreticilerin istedikleri fiyata nazaran oldukça fazla.tabii hymer marka olmasını unutuyor değilim ama sizin de fikrinizi almak istedim.istenen fiyatı nasıl buluyorsunuz?şimdiden fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim

Sn.hakancem,

Hymer karavanların Türkiye distirübütörü Eltesan'dır. www.eltesanmobil.com adresinden ulaşabilir linkini verdiğiniz aracın yenisi için alacağınız fiyat 2. el fiyatı
için size doğru bir yol gösterici olacaktır.
Levent

http://www.eltesanmobil.com/urunler.asp

biliyorum eltesen'a e-mail gönderdim ama henüz bir yanıt gelmedi.yine de sağolun.
aynı modelin yenisini türkiye'de kaç tl ye alabileceğimiz hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızdan yazmalarını rica ediyorum.

Tüm karavancıların hayallerinin gerçek olması isteğiyle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim; iyi yolculuklar!...

Cavid Sezen

Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın. İnşallah herkesin hayalleri gerçek olur.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah kazadan beladan korusun.

Mustafa bey karavanınıza kavuşmanıza sevindim. Keyif dolu gezilerde kullanmanızı dilerim.

Selamlar.

Mustafa bey gözünüz aydın, karavanınıza-hayalinize kavuşmuşsunuz. Güzel günlerde kullanmanız dileğyle

Güzel günlerde kullanın mustafa bey...

Karavanınız gerçekten çok güzelmiş..Allah nazardan saklasın.. Yollarda karşılaşmak dileğiyle..

mustafa abi öncelikle karavanın hayırlı olsun, sakıncası yoksa karavanı türkiyeye nasıl getirdiğinden ve maliyeti hakkında bahsedermisin