kartalveat Zirve Mesajlar 1,471 Tepkime Puanı 1,353 Yer İSTANBUL 23 Mar 2021 #1 Tesadüfen gördüğüm bu şey için adına ne derseniz deyin, oldukca ilgimi çekti. Gittikleri yerde 3 günden fazla kalanlara daha uygun olabilir. Her gün topla gez biraz sıkıntı yaratır. Üreticiler için farklı düşünmelerini sağlayabilir.
Tesadüfen gördüğüm bu şey için adına ne derseniz deyin, oldukca ilgimi çekti. Gittikleri yerde 3 günden fazla kalanlara daha uygun olabilir. Her gün topla gez biraz sıkıntı yaratır. Üreticiler için farklı düşünmelerini sağlayabilir.
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 73 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 24 Mar 2021 #2 Benim gezme mantığıma uygun değil.
kartalveat Zirve Mesajlar 1,471 Tepkime Puanı 1,353 Yer İSTANBUL 24 Mar 2021 #3 ince999' Alıntı: Benim gezme mantığıma uygun değil. Genişletmek için tıkla ... Tasarım olarak beğendim. Sürekli hareket halinde olan veya kanı kaynayanlara uymaz.
ince999' Alıntı: Benim gezme mantığıma uygun değil. Genişletmek için tıkla ... Tasarım olarak beğendim. Sürekli hareket halinde olan veya kanı kaynayanlara uymaz.