Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,052
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

şimdiden hayırlı olsun otomatik camların o zaman abi .....

Etiketler

;D ;D ;D öğleden sonra hacı ibrahim ile toplantı yapacağızlar kararı burdan bildririz komutan ibrahim senin kara oğlan garajda muhabetin belini kırıyor gece çektim garaja ikisini birden çalıştırdım garajı duman bastı ama öyle güzel kıkır kıkır çalışıyorlardıki yarın ne yapacaz diye

Acaba sonuç ne olur, ateşle barutu yanyana koymuşsun, Defender mi Mercedes G mi olur bu muhabbetten. ;D ;D

Gürbüz25' Alıntı:
Acaba sonuç ne olur, ateşle barutu yanyana koymuşsun, Defender mi Mercedes G mi olur bu muhabbetten. ;D ;D

onlar kardeş abi birbirlerini severler yarın ibrahim için bi polim düşünüyorlardır şimdi bir kaçtane yeni araçta gelebilir

Gürbüz25' Alıntı:
Kalabalık olalım iyi olur. Özledim arabamı valla. Sinir küpü oldum.

araban sağlam yerde abi merak etme az önce hacı ibrahim ile görüştüm yarın sabah 10-11 gibi gidiyoruz diğer arabalar korkmuş galiba iptal oldular 3 silahşör devam yarın mangal ve yemek yok vakit öldürdüğü için sadece semaver ve poaça götüreceğiz.

abi süre konusunda bişe diyemiyorum batmaz bi yerlerde takılmazsak ;D öğleden sonra 2-3 gibi geri geliriz herhalde

Batmazsak olurmu hiç, hele bide İbrahim Abi atom karıncaya vinç takdırdıki kesin bi batağa sokar bizi.

Gürbüz25' Alıntı:
Batmazsak olurmu hiç, hele bide İbrahim Abi atom karıncaya vinç takdırdıki kesin bi batağa sokar bizi.

yarın ola hayrola abi biz batalım o çıkarsın

o seneye anca biter abi 2011 ilk günlerinde onu batıracaz

ibrahim abi arada kaldım destek ver hacı ibrahim suveren diyor ümit onbulak köyüne gidip ördek avlayalım diyor sen ne diyorsun

gurbuz erzurumdakı aytunc senın akrabanmı ??? ??? ???