bu soruya bende cevap vermek isterim. 8 aydır Defender sahibiyim. aldığım araç lpgli, döşemeleri iyi, tavan sepeti olan, lastikler vs iyi olan bir araçtı. yedek parça olarak hava filtresi 20 tl, yağ filtresi 9tl, vantilatör kayışı 5 tl, bujii 3,54 tl/adet, aks keçesi tk 7-8 tl gibi masraflar yaptım. bir kez eylülde debriyajı komple set olarak değiştirdim. 175 tl tuttu + 150 işçilik verdim. şu an aks kesti sanırım daha tam söktürmedim ama onda bile 125-300 arası fiyatlar çıkacak gibi. burada şu nokta var yedek parçada yerli üretim, uzakdoğu ve orjinal ingiiliz olarak çoğu parçada seçenek karşınıza çıkacaktır.
sıfırdan hurdadan araç toplamak ayrı bir zevk ve zenaat olmalı kesinlikle, yapabilenleri takdir ediyorum. bazı parçaların göründüğünde pahalı olduğunu bu forumdan öğrendim. buna örnek olarak kapı içi kartonların yıpranmamış olmaması avantaj, tabi isteyen deri vb kaplatıp yine kullanışlı şekilde halledyior işi. keza tavan iç kartonlarıda bu sınıfta pahalı parçalar. ayrıca kaporta parçaları bence defenderda en pahalı parçalar grubudur. aslında bu işe girecekseniz direk land rover parçalrı satan yerlerden araştırmanız. tahminim sonuçta parçalaırının ucuz olduğunu görüp, (yakıtınada katlanılabiliyorsa) dünyanın en iyi arazi aracına sahip oldunuz demektir
ayrıca kaporta boyası toplanacak araçta çok önemli nokta herkes alüminyumu boyayamıyor. mersinde 2 defender boyadılar. kapı alltları vb yerlerden kabarma ve çatlamalar oldu. 1500-2000 tl para vermişti arkadaşlar. aynı maliyetle adanada ibrahim boyattı mesela aracı süper oldu. işçilik ve iyi usta çok önemli. ben toplasam madem söküldü bu kadar izolasyonda yptırmaya çalışırdım