KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkürler mücahit biz o tenekeden daha neler yapacaz neler
bide senin koyduğun resim olmamış o paslanır alimünyum değil hahaaayyy ya yürü git sabah sabah başka adama sataş
zaten aksın biri kesik çıkartıp zopa niyetine kullandırtırdırtma banaaaa
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)
Tarik dostum aracin yerini degiştirin sonrada altina gazete koyun. Belediye ceza keser size sonra yaglamişiniz gene hay aksi yaa iyikin gordum bak yoksa ceza yicektiniz.
Tarik bir rivayete göre otoparka girdiginizde gorevli gelip araca tikliyomuş sonra abi bı tenekelrdenmi diyormuş ortaligi maf eder bu siz den iki kati ucret almamiz lazim diyormuş dogrumudur hocam?
Ben inanmadim amasoriyim dedim.
yalana bak araca vuruyomuş okuma yazmasi yokmu kocaman yazmiş adam onune LAND ROVER
RedlinE' Alıntı:
Tarik dostum aracin yerini degiştirin sonrada altina gazete koyun. Belediye ceza keser size sonra yaglamişiniz gene hay aksi yaa iyikin gordum bak yoksa ceza yicektiniz.
ya bi dur da bi dur bismilah yeni başladık motor sökülüyor o yağ ondan dolayı allam yarabiiimmmmmm
RedlinE' Alıntı:
Tarik bir rivayete göre otoparka girdiginizde gorevli gelip araca tikliyomuş sonra abi bı tenekelrdenmi diyormuş ortaligi maf eder bu siz den iki kati ucret almamiz lazim diyormuş dogrumudur hocam?
Ben inanmadim amasoriyim dedim.
yalana bak araca vuruyomuş okuma yazmasi yokmu kocaman yazmiş adam onune LAND ROVER
yımırta işte geneli desekde olur yani evet evet geneli diyelim
biz olmadan yola çıkamazlar sonra biz öyleyiz biz böyleyiz derler yola çıkdılarmı zaten dökülmeye başlıyorlar sonra gelir yanaşır yaa sizde elektrik bandı varmı yok ampul varmı
yok yok bunların hepsi böyle bülent ama onlarda olmazsa bize eğlenecek bişe çıkmıyor yaaaa
Bak şimdi yaa
Rahat durmuyosunki kardeşim
hem biz sadece ampul falan isteriz sizin gibi aks degil.
sizin akslari biz anten gide kaputa takiyoruz o kadar yanii
RedlinE' Alıntı:
Bak şimdi yaa
Rahat durmuyosunki kardeşim
hem biz sadece ampul falan isteriz sizin gibi aks degil.
sizin akslari biz anten gide kaputa takiyoruz o kadar yanii
barbaros abi dur bari sen vurma mücahite yazık o bizim kardeşimiz arada böyle sapkınlıklar yapsada seviyoruz biz onu
yav muco konunun ...... nerden nereye getirdik
ne sataşıyon klübe isim bulsana kardeşşiiiiimmmm
ata036' Alıntı:
barbaros abi dur bari sen vurma mücahite yazık o bizim kardeşimiz arada böyle sapkınlıklar yapsada seviyoruz biz onu
yav muco konunun ...... nerden nereye getirdik
ne sataşıyon klübe isim bulsana kardeşşiiiiimmmm