Beratbera Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 6 27 Eki 2016 #1 Sevgili dostlar elimde ihtiyaç fazlası bazı kamp malzemelerim var. Listem şu şekilde.. deuter aircontact pro 60+15 çanta. ( 1 kampta kullanıldı, faturası mevcut,üzerinde toz bile bulamazsınız 550 tl ) evolite thor superlight 1000 -18 extrem uyku tulumu sıfırdır fiyat 225 tl husqvarna kamp baltası ( 2 kampta kullanıldı, orjinal deri kılıfı ile birlikte, gayet temiz durumda fiyat 125 tl)
Sevgili dostlar elimde ihtiyaç fazlası bazı kamp malzemelerim var. Listem şu şekilde.. deuter aircontact pro 60+15 çanta. ( 1 kampta kullanıldı, faturası mevcut,üzerinde toz bile bulamazsınız 550 tl ) evolite thor superlight 1000 -18 extrem uyku tulumu sıfırdır fiyat 225 tl husqvarna kamp baltası ( 2 kampta kullanıldı, orjinal deri kılıfı ile birlikte, gayet temiz durumda fiyat 125 tl)
Belonni Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 5 Kas 2016 #3 Mesajıma yanıt alamadım. Balta duruyormu acaba.
Beratbera Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 6 5 Kas 2016 #4 Belonni' Alıntı: Mesajıma yanıt alamadım. Balta duruyormu acaba. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, balta duruyor, sizin için uygunsa eğer 533 650 62 48 telefon numaram, whatsupp tan eklerseniz tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışırım, saygılarımla
Belonni' Alıntı: Mesajıma yanıt alamadım. Balta duruyormu acaba. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, balta duruyor, sizin için uygunsa eğer 533 650 62 48 telefon numaram, whatsupp tan eklerseniz tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışırım, saygılarımla
ozgun_kocyigit Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 1 6 Kas 2016 #5 Merhaba, Ben de baltayla ilgileniyorum diğer arkadaş almazsa fotosunu yollayabilir misiniz?
Beratbera Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 6 6 Kas 2016 #6 ozgun_kocyigit' Alıntı: Merhaba, Ben de baltayla ilgileniyorum diğer arkadaş almazsa fotosunu yollayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar İlgilenen arkadaş yarın ödemeyi yapacağını söyledi, eğer almazsa memnuniyetle size resimleri iletirim.
ozgun_kocyigit' Alıntı: Merhaba, Ben de baltayla ilgileniyorum diğer arkadaş almazsa fotosunu yollayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar İlgilenen arkadaş yarın ödemeyi yapacağını söyledi, eğer almazsa memnuniyetle size resimleri iletirim.
ozgun_kocyigit Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 1 6 Kas 2016 #7 Beratbera' Alıntı: Merhabalar İlgilenen arkadaş yarın ödemeyi yapacağını söyledi, eğer almazsa memnuniyetle size resimleri iletirim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim bekliyorum.
Beratbera' Alıntı: Merhabalar İlgilenen arkadaş yarın ödemeyi yapacağını söyledi, eğer almazsa memnuniyetle size resimleri iletirim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim bekliyorum.
ozgun_kocyigit Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 1 14 Kas 2016 #9 Merhaba, Baltayla ilgili bir gelisme var mi acaba? Tesekkurler ozgun_kocyigit' Alıntı: Tesekkur ederim bekliyorum. Genişletmek için tıkla ...
Merhaba, Baltayla ilgili bir gelisme var mi acaba? Tesekkurler ozgun_kocyigit' Alıntı: Tesekkur ederim bekliyorum. Genişletmek için tıkla ...
N nemoya Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 16 Mar 2017 #10 Balta nın akıbeti nedir acaba satıldımı yoksa hala duruyormu ?