Ynt: İleri Modelcilik
Dostum ,modelciligin hangi branşına başlamak istiyorsunuz ,r/c -statik R/C ise ucak, oto,helikopter.tekneler bunlarda aralarında bölümleniyor sanra vereceginiz bir karar .sizi cezbeden hangi kısım yapımmı kullanımmı? yapım ise plandan yapabileceginiz tamammını inşa edeceginiz bir model ,kullanım ise inşaatı basit ready to fly tabir ettigimiz model seçmeniz gerekiyor kararsız iseniz size uzun uzun anlatabilirim.ucmaya gelince duyuyorumki bircok insan bir ücret karşılıgı bu işi yapıyormuş.bu bana göre modelcilik anlayışına leke sürecek bir davranış yapılan iş hoobyy tamamen dostluk ve arkadaşlık içinde gecmesi lazım gelen bir ortam.benim elimde size göre bir model yok ancak bulabileceginiz yerleri bildirebilirim.hatta beraber gidebiliriz.bu arada r/c pano diye birnet saifesinde ikinci ellerde satılıyor .dikkat etmenizi tavsiye ederim.12 haziran cumartesi kemerburgaz göktürt istanbul evlerinde gösteri mahiyetinde bir gemi yarışması olacak buyurun bekleriz. benimlede temas kurabilirsiniz ahmet.s.atlas@hotmail.com modelciliginiz şimdiden hayırlı olsun