Hayırlısı abi , land rover bambaşka bir şey.. Ne toyota ne suzuki..Ne demişler , Dünyada 2 tane arazi devi vardır ve ikiside çekik gözlü değildir.(Jeep , LR)
Taha Abi selamlar ,
Satma sebeplerimizden ilki ve en önemlisi İzmit sanayicisinin aşırı nazlı olması , araca eski diye bakmaması.Bununla beraber burada araca birşeyler yükleyebileceğimiz bir yer yok. Mesela ebayden parça mı getirdik , takacak adam yok. Mesela Berk abi getirdiği parçayı taktırdı araba diğer gün motor kitledi.İstanbul'da ya da bu işlerden anlayan ustaların olduğu bir şehirde yaşasak asla satmazdık ama babam bıktı artık sanayicilerin nazını çekmekten..
Gönül bu..hangisini severse tam sever..tersi tamamen kemikleştirir... ;D
ben bunu takım tutma olayında gördüm hep..hangi yegenime...hangi tanıdıgıma birileri..iddia ile zorla ne derlerse tersini yaptılar..kendi halinde bıraktık..hepsi cimbomlu oldu.. ;D
şimdi sülalede hiç muhalefet yok..sıkılyorum..
neyse..bu iş de böyle..sen Discoyu,..sen defenderi seveceksin..ki renkler olacak..tadı çıkacak..
Sakarya grubunda inan sadece geçen gezide bir disco oldu.Arkadaşımızı yanaklarından öptüm..teşvik ettim.."buaray girmeme..burada takılırmı .." demesine ragmen..maşallah ilk gelmesinde ragmen off roada hiç sıkıntı çektirmemek için elimizden geleni yaptık.