KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
geçen sene okuduğum bir haberde ruslar fazla olan askeri araçlarını satışa başlamış. Yani bir vatandaşı gidip t-72 tank alabiliyor. Tabiki silah tertibatı sökülmüş şekilde. Hatta birtanesi btr yi alıp vip şekilde donatmış ortaklaşa bi btr 80 alsak
Türkiye'de de hizmetini tamamlamış otokar cobralar halka satılıyor diye biliyorum hatta geçen gün ilanla karşılaştım. zırhlı falan yazıyordu. Tabiiki silah sistemleri sökülmüş bir halde idi.
Bu knight denen araç sahibinden.com da 875 bin euro fiyatla satılıyor pes diyim ya altından olsa okadar etmez nedir yani sonuçta 1 trilyon 700 milyar dehşet para bi araç için amerikada bunun fiyatı taş patlasın 100 bin dolardır...
Bu knight denen araç sahibinden.com da 875 bin euro fiyatla satılıyor pes diyim ya altından olsa okadar etmez nedir yani sonuçta 1 trilyon 700 milyar dehşet para bi araç için amerikada bunun fiyatı taş patlasın 100 bin dolardır...
Bende geçen sene ebay de Nissan Patrol ile ilgili yedek parça, aksesuar ve malzeme konusunda gezinirken,
1000 $ a satılan 1989 model Nissan Patrol bulmuştum arkadaşlar..
Açık arttırma başlangıç fiyatı da olabilir ama sonuçta maksimum 2-3 bine var bu araçlardan..