İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,730

Etiketler
Ynt: İlginç Offroad Araçları

bende bakmıştım bu araca. Araçta gece görüş, termal kamera felan mevcut tam Dinleme izleme aracı

Ama ne dinleme aracı, hummer ın 2 katı neredeyse görülmemesi imkansız gibi bişey yani

geçen sene okuduğum bir haberde ruslar fazla olan askeri araçlarını satışa başlamış. Yani bir vatandaşı gidip t-72 tank alabiliyor. Tabiki silah tertibatı sökülmüş şekilde. Hatta birtanesi btr yi alıp vip şekilde donatmış ortaklaşa bi btr 80 alsak

Müthişmiş.....

bizde olsa hemen içeriye atarlar..katıksız 3 yıl yatarsın.sorgusuz sualsiz...

Türkiye'de de hizmetini tamamlamış otokar cobralar halka satılıyor diye biliyorum hatta geçen gün ilanla karşılaştım. zırhlı falan yazıyordu. Tabiiki silah sistemleri sökülmüş bir halde idi.

Bu knight denen araç sahibinden.com da 875 bin euro fiyatla satılıyor pes diyim ya altından olsa okadar etmez nedir yani sonuçta 1 trilyon 700 milyar dehşet para bi araç için amerikada bunun fiyatı taş patlasın 100 bin dolardır...

Tamamen el yapımı, zırhlı, hummerın 2 katı büyüklüğünde bir araç söylediğiniz fiyatlara mümkün değil

Bende geçen sene ebay de Nissan Patrol ile ilgili yedek parça, aksesuar ve malzeme konusunda gezinirken,
1000 $ a satılan 1989 model Nissan Patrol bulmuştum arkadaşlar..
Açık arttırma başlangıç fiyatı da olabilir ama sonuçta maksimum 2-3 bine var bu araçlardan..

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

O kadarda değildir

Şu askeri araçları kullanabileceğimi bilsem bugün askere giderim ;D ;D ;D