KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Artık siteye yeni spam kayıtlar olmadığı için yönetime teşekkür ederim.
Şu an ortaya çıkanlarda taaa 2012 senesinden kayıt olup uykuya yatanlar.Herhalde yakında hiç kalmayacak.
Saygılar
Bu sabah sitemizi tıklayıp açtığımda hiç bir spam mesaj olmadığını görünce sevindim,memnun oldum.Sitemizdeki spam üyelikleri silen yönetici arkadaşlara çok TEŞEKKÜR ederim.
Saygılar
Henüz saat gecenin 23ü yeni oldu,siteden el ayak çekilmedi ama uykudaki dört spam çıkıp geldiler,rapor ettim.
Bakalım daha ne kadar uyuyan spam ile tanışacağız. ???
Günaydın sabah oldu siteyi açtım baktımki gece 01.40 ta yine bir spam hortlamış bir sürü mesaj çekmiş,eh görevim deyip rapor edeyim dedim ama arkadaşlar sağ olsun elini benden çabuk tutan varmış ki bu spamında ipini çekmişler.Ellerine sağlık,teşekkür ederim.
Günaydın sabah oldu siteyi açtım baktımki gece 01.40 ta yine bir spam hortlamış bir sürü mesaj çekmiş,eh görevim deyip rapor edeyim dedim ama arkadaşlar sağ olsun elini benden çabuk tutan varmış ki bu spamında ipini çekmişler.Ellerine sağlık,teşekkür ederim.
Bir ara spam üyelerin isimleri birbirine çok yakın idi,eh bende rapor ettiklerimi bir yere kayıt etmediğimden,bu isim benzerliklerinde arada kaynamasınlar diye bazen aynı spamı bir kaç kere rapor etmiş olabilirim.Ayrıca bazı rapor ettiğim spam üye iki üç gün sonra yeniden ortaya çıktığıda oluyor eh bende garantili olsun diye yeniden rapor ediyorum hem mesajın sonundaki tık tan hemde üyenin kişilik bilgilerinden yani garanti olsun.
Saygılar