KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun
gozukara' Alıntı:
Usta rotil dediğiniz parça nissan pikaplarda nasıl yükseltilir bizim araçların üst salıncak üzerindeki rotiller vidalı değil sekmanlı bildiğim kadarıyla
lastiğin tam ölçüsünü alabilirmiyim benim arabaya bir ara 265/75/16 takmıştım biraz ağırlaştıdı arabayı sizin kullandığınız lastik sanki daha inceymiş gibi göründü ama he hangi bir ağırlaşma oldumu aracınızda....
kht58' Alıntı:
lastiğin tam ölçüsünü alabilirmiyim benim arabaya bir ara 265/75/16 takmıştım biraz ağırlaştıdı arabayı sizin kullandığınız lastik sanki daha inceymiş gibi göründü ama he hangi bir ağırlaşma oldumu aracınızda....
rica ederiz aracınızı yapmıya başladığınız zaman tekrar fikir alışwerişinde bulunuruz hiç sorun değil amaç uygun maliyetler ile güzel bi şeyler çıkarmak ve bunları paylaşmak
ofrooad modifiyesi yapıyor iseniz orijinal kitte bile bi parça sertliği göze alıcaksınız açıyı çoğalttıkça sertliği azaltmak amaç esneklikten feragat etmek zorundasınız hem asfalt hem ofroad aracı ikisi bir arada olmaz modifiyeli araçta %100 arazi performansı %60 gibide asfalt performansı alabiliyosanız sorun yok demektir