sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 21 Ara 2010 #17 Ynt: inegölün ilk vx80 ni Ara sıra geliyoruz zaten, inegöl güzel bir yer, benim de az buçuk tanıdıklaırm var, çok güzel yaylaları mevcut, mağarası mevcut. Sizin için gidelecek çok arazi var. Keyifli gezintiler dilerim. İnegöle tekrar selamlar, nazik davetiniz içinde teşekkürler, iyi geceler.
Ynt: inegölün ilk vx80 ni Ara sıra geliyoruz zaten, inegöl güzel bir yer, benim de az buçuk tanıdıklaırm var, çok güzel yaylaları mevcut, mağarası mevcut. Sizin için gidelecek çok arazi var. Keyifli gezintiler dilerim. İnegöle tekrar selamlar, nazik davetiniz içinde teşekkürler, iyi geceler.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Ara 2010 #18 Ynt: inegölün ilk vx80 ni toyotanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Pejaro3500 Kamp II Mesajlar 456 Tepkime Puanı 1 Yer inegöl 21 Ara 2010 #19 Ynt: inegölün ilk vx80 ni sinan54' Alıntı: toyotanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin teşekkurler Genişletmek için tıkla ...
Ynt: inegölün ilk vx80 ni sinan54' Alıntı: toyotanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin teşekkurler Genişletmek için tıkla ...
__ C J 7 __ Zirve Mesajlar 1,456 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul + Trakya 27 Ara 2010 #20 Ynt: inegölün ilk vx80 ni hayırlı uğurlu olsun güzel araç
Pejaro3500 Kamp II Mesajlar 456 Tepkime Puanı 1 Yer inegöl 27 Ara 2010 #21 Ynt: inegölün ilk vx80 ni __ C J 7 __' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun güzel araç teşekkurler Genişletmek için tıkla ...
Ynt: inegölün ilk vx80 ni __ C J 7 __' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun güzel araç teşekkurler Genişletmek için tıkla ...
M maximus14 Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 28 Ara 2010 #22 Ynt: inegölün ilk vx80 ni kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun.
Ynt: inegölün ilk vx80 ni kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun.
Pejaro3500 Kamp II Mesajlar 456 Tepkime Puanı 1 Yer inegöl 29 Ara 2010 #23 Ynt: inegölün ilk vx80 ni maximus14' Alıntı: kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun. teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
Ynt: inegölün ilk vx80 ni maximus14' Alıntı: kendime şunu söylüyorum artık,demeki isteyince bulunuyormuş...hayırlı olsun. teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
tamertalas Kamp I Mesajlar 110 Tepkime Puanı 88 28 Ocak 2011 #24 Ynt: inegölün ilk vx80 ni Hayırlı uğrlu olsun ..Herhangi bir modifikasyon düşünüyormusunuz?
MOBİDİK çamurun tadına bakmak lazım.. Mesajlar 571 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 30 Ocak 2011 #25 Ynt: inegölün ilk vx80 ni Pejaro3500' Alıntı: sonunda toyotama kavuştum arkadaşlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum kendir programını kıl payı kacırdım ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum .çagla,erkan,recep beye sorularıma katlandıkları için teşek ediyorum. Genişletmek için tıkla ... çok güzel ve temiz br araca benziyor.kazasız belasız olsun.87 fj 70 almasaydım böyle bir aracı tercih ederdim...selamlar
Ynt: inegölün ilk vx80 ni Pejaro3500' Alıntı: sonunda toyotama kavuştum arkadaşlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum kendir programını kıl payı kacırdım ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum .çagla,erkan,recep beye sorularıma katlandıkları için teşek ediyorum. Genişletmek için tıkla ... çok güzel ve temiz br araca benziyor.kazasız belasız olsun.87 fj 70 almasaydım böyle bir aracı tercih ederdim...selamlar