Adnan bey malzeme alımı yaptığınız sitede bu yassı bidonun 20lt olanları ile ilgili fiyat bilgisi ve en yakın gelme tarihi hakkında bilgi varmı ???
[attachment=1]
Ayrıca kendi imkanlarımla bu alt resimdekine benzer bir sistem yapıyorum,,,, arazide su kullanımı için ideal....yararlı olacağını düşünüyorum...
[attachment=2]
selamlar
Adnan bey malzeme alımı yaptığınız sitede bu yassı bidonun 20lt olanları ile ilgili fiyat bilgisi ve en yakın gelme tarihi hakkında bilgi varmı ???
[attachment=1]
Ayrıca kendi imkanlarımla bu alt resimdekine benzer bir sistem yapıyorum,,,, arazide su kullanımı için ideal....yararlı olacağını düşünüyorum...
[attachment=2]
selamlar
Erkut Bey, Land Cruiser 100 için de port bagaj var, görüntü 80 için olanın aynısı, ağırlık bilgisi de geldi, 25 kg. düşünürseniz siparişe ekletmeye çalışacağım.
Mirhan Bey, merhaba, buraya üye olduğunuzu bilmiyordum, sevindim, yükseltme kitinin montajını bitirdiniz mi ?
L200 için Deluxe tampon Avustralya'da kalmamıştı o yüzden biz de Commercial tampon getirttik, fotosu aşağıda, halen Deluxe yok ellerinde.
Trafikte ve muayene sırasında sıkıntı çıkar mı hiç fikrim yok açıkçası, kusura bakmayın, bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.