KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet ufuk çok haklısınız bende bir kaç cevap yazarak anlatmaya çalıştım ama yinede zamanı müsait olan arkadaş varsa o şartları kendisine yaşatabilirim. beni daha iyi anlar.
ortalama olarak ben manisa da iki günde bir batıyorsam, günday karadenizde neler çekiyordur allah bilir. kimse rahatını bozmasın. bence de heveslenmeyin. hobi olarak off-road yapın. çok da ciddiyim. bir süre sonra asfaltı özlüyorsunuz !
yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.
yaklaşık bir haftadır nete girmiyorum çünkü burda havalar yine kötüydü bu yüzdende arızamız çok oldu giresun ve ordunun bir çok yerinde elektirikler yoktu jeneratörlerle ayakta tutmaya çalıştık istasyonları kusuruma bakmayın.
aslında yine güzel heyecan yaptık bu kar yağışında ama görüntüleri çekme fırsatım olmadı yoğunluktan malum zamanla yarışıyorduk kendime bi kamera alıcam en kısa zamanda fotoğraf makinasıyla olmuyor
evet yaza bişey kalmadı,bizim iş havalar güzel olunca dahada güzel oluyor.yazın buralar gerçekten cennet,ben aslında ankaralıyım 6 yıldır orduda yaşıyorum ama tam bi karadeniz fanatiğiğim bu iş sayesinde türkiyede görmediğim yer kalmadı bence en güzel yer karadeniz bölgesi kim ne derse desin gezenbilir
malesef avatardaki fotoğraf ordu çambası yaylasında çekildi.bizde siyah DMAX 4 adet var hepside birbirinin kopyası gibi araçlar sürekli yollarda gördüğünüz doğrudur.
sevgili meslekdaşım burada da aynen öyle. tepelerde kar var, eteklerinde yağmur. patlamayan og kalmadı. 8 jeneratör var. sekizi de full çalıştı bir ara. tedaşa zaten güvenilmiyor.
bir de su alan antenler, anten kabloları işin içine girince, düşün çektiğimiz çileyi !
aslında tirebolu'luyum ama kümbet'te doğmuşum. ailemin görevi gereği ordaymışız. çocukluğumun bir bölümü ordaydı. kar içerisinde tünel yaptığımızı bile hatırlarım. üç tekerlekli araba yapıp dağdan aşağıya binerek indiğimizi de
hala yaparlar mı bilmiyorum. fakat o zamanlardan belliymiş arabayla dağlarda gezeceğim
evet. işte bu boyda kar yağdığını hatta daha fazla yağdığını iyi hatırlarım. iyiki buralara bu kadar yağmıyor.
benim en fazla gördüğüm kar burada iki sene önce idi. yer yer bir buçuk metre kar yağmıştı. bu sene linkteki kadar ;
buraya eklemedim, keşke ekleseydim. neyse. linkten bir kaç foto ve video izleyebilirsiniz.
sevgili meslekdaşım burada da aynen öyle. tepelerde kar var, eteklerinde yağmur. patlamayan og kalmadı. 8 jeneratör var. sekizi de full çalıştı bir ara. tedaşa zaten güvenilmiyor.
bir de su alan antenler, anten kabloları işin içine girince, düşün çektiğimiz çileyi !