KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi
Iceman®' Alıntı:
Ufuk aga benzin mazot karşımını zengin karışım yaptırın mutlaka güzel oluyor o zaman ilk eğitimde acemiydik 6ya 1 oranla yaptık az alev yaptı. benzini bol tutsun alevi uzun olsun ardinali arttırır, cilde iyi gelir
Eğitim şart...Her konuda..Özellikle de hayatımızı bire bir etkileyebilecek durumlara karşı...Bu vesileyle İtfaiye teşkilatımızda layıkıyla görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kolay gelsin diyorum...Her ne kadar son yaşanan olaylar midemizi bulandırsada...Bunların yapılan çalışmaları gölgelememesi dileğiyle.....Bir de LÜTFEN DİKKAT...!
ufuk' Alıntı:
Merhaba
16-17-23-24 Ocak 2010 tarihleri arasında eğitim programı hazırlanmı olup , 09.30- 16.30 saatleri arasında İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL adresinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır.
Selam Ufuk
anladığım kadarı ile bu tekrarlanan bir egitim. Eger tekrar tarihi belil ise paylasman mumkun mu? zira, biraz daha erken haberim olabilse katılmak uzere program yapma fırsatım olur idi,, kacırdıgıma uzuldum, reha
reha' Alıntı:
Selam Ufuk
anladığım kadarı ile bu tekrarlanan bir egitim. Eger tekrar tarihi belil ise paylasman mumkun mu? zira, biraz daha erken haberim olabilse katılmak uzere program yapma fırsatım olur idi,, kacırdıgıma uzuldum, reha
Ufuk bey bilgilendirme için teşekkürler. Maalesef geç fark ettiğim için bu ayki eğitimi kaçırdım ama işlerimi ayarlayabilirsem Şubat ayına bende kayıt olacağım.
Süper hatta mükemmel çoğu şeye yaştan dolayı giremediğim için bu olay beni çok sevindirdi bende gelmek istiyorum yapmam gereken tek şey formu doldurmak heralde ?
Yanlız şuan bişeyi yeni gördüm eğitim 4 günmüş ben 2 gün 2 gün anlamıştım neyseki daha şubattaki eğitimler var onlara gelirim şimdiden formu doldurmak gerekirmi ?
Arkadaşlar merhaba
Gönüllü İtfaiyecilik" kapsamında yapılan İtfaiye gönüllüsü eğitiminin 2.dönemi 20-21-27-28 Şubat 2010 tarihlerinde 09.30- 16.30 saatleri arasında, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL adresinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Eğitime katılacak arkadaşların belirtilen tarihlerde sabah 09:00 da İtfaiye Eğitim Merkezi'ne gelmeleri gerekmektedir.
İrtibat : Selim ERDEMTel: 212-552- 34 02
Mail : ibitem@gmail.com
Not: Eğitime arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. ( Katlacak arkadaşları maille bildiriniz) Eğitime gelirken 2 adet fotoğraf getiriniz...