Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi
gezgör' Alıntı:
Merhaba Itfaiyeci arkadaslar ben Isvicrede yasiyorum 10 yildir bulundugum sehrin Itfayesinde gönüllü Itfaiyeciyim .Bizim burda herkes gönüllüdür ve sadece 2 kisi devamli calisir.Ben sizin sitenizi tasadüfen buldum,ilgimi cekti ve size bizim sehrin Itfaiyesinin Internet sitesini yaziyorum.
son gelen duyuru maili
İtfaiye Gönüllüsü kapsamında İstanbul Büyükşehir belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca İtfaiye Eğitim Merkezinde 2010 yılı Ocak ve Şubat aylarında yapılan Gönüllü İtfaiyecilik eğitimlerinin 2. kuru; Mayıs 2010 (15-16-22-23) ve Haziran 2010 (12-13-19-20) tarihlerinde İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Eğitime 1. kura katılıp sertifika alanlar katlabilecektir. Daha önce 1. kuru alıp, 2. kuru almayanlar da katılabilirler. Saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim.
2. kur; İleri düzey bir kurtarma eğitimi içermektedir...
2. kur eğitimine sadece 1. kur eğitimi alanlar katılabilir. Katılmak isteyen arkadaşların bana mail atmaları yeterlidir..
(Özellikle Mayıs ayına katılacak olanlar bana en geç 12 Mayıs Tarihine kadar mail atmalıdırlar.)
Selim ERDEM (ibitem@gmail.com)
İtfaiye Eğitim Merkezi / İstanbul
Tel: 212 552 34 02
haziran dan sonraymış malesef şu sıralar özel teşekküller ve okullar ayrıca mag ler fazlaca yer tutuyor sanırım. Mahalle Muhtarlığınıza bir sorun isterseniz MAG eğitimlerine katılabilirsiniz yada itfaiye eğitim telefonunu bir arayın belki duyrusu yapılmayan bir kurs olabilir.
Birara İstanbul'un birçok köşesine turuncu konteyner koymuşlardı hatırlatsanız afet durumlarında kullanılmak üzere. Onun eğitimi vardı, ona katılmıştım ama ne yazıkki muhtarlığımız biraz pasif bu tür konularda. Yine de bir sorayım. Teşekkürler.