İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,167
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

geçen sene şubat eğitimi alanlarla bu senekiler ufak bi karma oldu, ama bu eğitimde gerçek gönüllüler belli oldu. kadro çok güzel. aynen devam edersek ilerleme kaydederiz.

yakışır feda olsun tüm yeni şehrin kaskları 6x6 ları suları vs. itfaiye gönüllüsü ve itfaiye erlerine.....

itfaiye gönüllüsü kavramını unutalım. gönüllü itfaiyecilik için uğraşıyoruz biz. itfaiye gönüllüsü işini mag'cılar yapıyor.

orhan abimin bilgisayarı bomba zaten. herşeyi yapıyo ama cd yok olcak iş mi

Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.(Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız).
Ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf ağırlıklı olarak yangın güvenliği yani itfaiye ağırlıklı geçecek ve zorunlu stajlarımız olacak itfaiye teşkilatında.Bende İstanbul itfaiyesinde yapmayı düşünüyorum.İstanbul itfaiye teşkilatı hakknda bilgi sahibi olmak istiyorum.Merkez neresidir nerede yapmamı tavsiye edersiniz...Ekipman,donanım,malzeme,araç-gereç bakımndan donanımlı olan yerler nerelerdir?

Stajı hangi yakada yapacağınız önemli. avrupa mı anadolu yakası mı buna göre yönlendirebilirim.
avrupa yakası itfaiye müdürlüğü beşiktaş ve şişli'de, anadolu yakası ise üsküdar doğancılar'da
http://www.ibb.gov.tr/sites/itfaiye/Pages/AnaSayfa.aspx
şu adresten iletişim kısmından adres ve telefonlara ulaşabilirsiniz. prosedür nedir bilmiyorum ama okuldan istanbul itfaiyesi'ne mutlaka bir yazı gitmesi gerek sanırım.

110 başın sıkıştığında derhal tüm itfaiyecilere ve gönüllülere hayırlı ramazanlar, kazasız belasız günler dilerim. Kursların devamını bekliyoruz...

Bu sene eğitim yok mu? ??? İBB sitesini düzenli takip ediyorum ama hiçbir değişiklik yok.