İstanbul Design Week 2006

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,741

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,389
Tepkime Puanı
512
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
IDW 06: İstanbul Design Week 2006

İstanbul Design Week 06, 12-17 Eylül tarihleri arasında üretici firmaları, tasarımcıları, genç yetenekleri, profesyonelleri ve tasarım tutkunlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

designw.jpg


İDW 06, endüstriyel tasarımdan moda tasarımına, mimari tasarımından, grafik tasarıma, dijital – teknoloji tasarımından yemek tasarımına kadar, Eski Galata Köprüsü merkez olmak üzere tasarımın farklı disiplinlerinden kente yayılacak bir enerjinin sergileneceği uluslararası bir platform sunuyor.

Bir tasarım platformu olarak İDW 06, bünyesinde birçok etkinlik barındırıyor.

Firma ve Bağımsız Tasarımcı Alanları
İDW 06'ya katılan firmalar ve bağımsız tasarımcılar yeni ürünlerini, projelerini Eski Galata Köprüsü üst ve alt bölümlerinde ve köprü çevresinde oluşturulan alanlarda sergileyebilecekler. Firma ve bağımsız tasarımcı alanları, farklı sektörlerde tasarıma dair son trendlerin yansıması ve yenilikçi tasarım fikirlerinin paylaşılması açısından İDW '06'nın en kapsamlı bölümünü oluşturuyor.

Konferans ve Paneller
İDW 06, tasarıma dair her şeyin konuşulduğu, tartışıldığı, bugünün ve geleceğin trendlerine seslenen konferanslara ve yurt dışından katılım sağlayacak tanınmış tasarımcıların deneyimlerini paylaştığı panellere ev sahipliği yapacak. Konferans ve paneller İDW '06 süresince ek köprü bağlantı kısmında düzenleniyor.

Sergiler
Yeni/farklı malzeme kullanımı ile alışagelmiş üretim biçimlerinin dışına çıkan tasarımlardan, ürüne yeni bir tasarım kimliği kazandıran konsept projelere, tasarımın farklı disiplinlerinden yenilikçi örneklerin yer alacağı özel koleksiyon sergilerinden, üniversitelerin tasarım bölümünde okuyan öğrencilerin mezuniyet projelerine kadar, yurt içi ve yurt dışından ilgi çekici tasarım olayları İDW 06 kapsamında sergilenecektir.

Workshoplar
Tasarım tutkunları ve üniversite öğrencilerine açık olarak düzenlenecek atölye çalışmalarında ortaya çıkacak ürünler, Eski Galata Köprüsü'nde ve tasarım parkında hafta süresince sergilenecektir.

Ödüller
"Editörlerin Seçimi" ve "İDW 06 Tasarım Ödülleri" kategorilerinde düzenlenecek olan yarışmalar tasarım haftasına katılan farklı disiplinlerdeki tasarımcılara ve çalışmalarına yönelik olacaktır. Ödül törenleri ise Eski Galata Köprüsü'nde düzenlenecektir.

Bu bölümlerin/etkinliklerin dışında, İDW 06 moda defileleri, tanınmış tasarımcılarla söyleşiler, tasarım partileri, sanat ve eğlence etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

İDW 06 Alanları
İDW '06 etkinlikleri 4 farklı kent alanında düzenleniyor:
# Eski Galata Köprüsü Balat Tarafı
# Design Park – Tasarım Parkı
# Zanaatkar – Tasarımcı Buluşma Alanları
# Kent Etkinlikleri

IDW, bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Atölyesi, Dream Design Factory ve Hürriyet Gazetesi ortaklığında yepyeni bir pencere açarken, ilk gününden bu yana yüklendiği misyonu gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,499
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst