İstanbul'da Rampa Var Mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atalaytugel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,097

atalaytugel

Yeni Üye
Yer
Malmö/İsveç
Arkadaş herkese merhaba
Arkadaşıma bugün Gölcükten 5.60 boyunda ahşap bir tekne aldık. Yarın römork ile İstanbul'a getireceğiz. Fakat suya indirmek için kayıkhanelere başvurdum ve 150-200 lira para istediler ve bu da yüksek bir miktar. Gölcükten gelmesi zaten 150 lira tutuyor. Anadolu yakasında kendi imkanlarımızla tekneyi suya indirebileceğimiz yer bilen var mı acaba?

Etiketler
Ynt: İstanbul'da Rampa Var Mı?

Merhaba,
Dragos' tan indirebilirsiniz. Biz kendi yaptığımız tekneyi oradan suya indirmiştik 2 Mayıs' ta.
Fotoğrafın sağ tarafında kalan kısım.

[attachment=1]

Teşekkürler arkadaşlar Dragosun ordaki rampadan indirdik bugün ve kurbağalı dereye kadar keyifli ve uzun bir seyir yaptık.

Sorunsuz inmesine sevindim.

Rampa ile tekne indirecek arkadaşlar için,İstanbul da benim bildiğim Dragostan başka suadiye Hoteli nin önünden,caddebostan 2 plajdan ve en az eğim olan Tuzla dan da römork ile tekne indirilebilir.(Ben hepsinden indirdim)

Tekne indirmediğim ama bildiğim Fenerbahçe Dalyan,Bayramoğlu(özel siteler),florya menekşe kanalı var...

(Birde çok dik olan bir rampa kurbağalı dere ki hiç tavsiye etmem...tekne indirmeye çalışan bir arkadaş tekneyi batırdı)

SEVAL' Alıntı:
Merhaba,
Dragos' tan indirebilirsiniz. Biz kendi yaptığımız tekneyi oradan suya indirmiştik 2 Mayıs' ta.
Fotoğrafın sağ tarafında kalan kısım.

[attachment=1]

merhaba bu konuda çok cahilim o yüzden komik gelebilir. dragosda rampayı kullanmak ücretli mi? küçük 4 m fiber tekneyi sabah indirip akşama terar yüklemek suretiyle, her haftasonu kullanabilirmiyiz rampayı? daha beykoza yakın bir yerde rampa var mı?
bu yaz kendimizi denemek için bir tekneyi sezonluk kiralayacağız da... bende kısmetse ADB sınavına gireceğim. şu an ders çalışıyorum ama bağlama yeri bulamadık... gerçi römorku var. kullanacağımız zaman denize indirmeyi tercih ederim. zaten amaç deneyim kazanmak...