Oktay bey aracınızdaki lastik ve jan konusunda bilgi verirmisiniz. Bende lastik çaplarını yükseltmek ve jantları dışarı almak istiyorum. Sürtme yapmasından korkuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum tüm arkadaşların. Hatta lastik konusunda açılmış başlık var. Bu soruyu orada tekrarlayacağım. İLgili başlık altında cevaplarsak ileride herkes için daha faydalı olacaktır.
Tüm dostlara ve land tutkunlarına teşekkürler.Nasıl emek vermeyeyimki altı yaşında traktöre yedi yaşında bu arabamızın dreksiyonuna oturdum frenleri pompalıya pompalıya öğrendim araba sürmesini .Şimdide oğlum öğrenecek işallah ama frenleri sağlam şekilde.Bu böyle babadan oğula sürerr giderr ta ki benzinle gaz dünyada bitene kadar.....
Konubaşlığını baştan sona inceledim. Araçlarınız çok güzel, kazasız-belasız günlerde binmenizi temenni ederim. Land Rover'ın tüm modelleri ile ilgiliyim. Umarım çok uzun yıllar araçlarınız ile birlikte olursunuz. Araçlarınızın kondisyonları çok iyi görünüyor.
Şimdi hatırladım ben bu aracı
Daha önce inceleme fırsatım olmuştu demek size gitti, hayırlı uğurlu olsun
Bu araca alıcı olmuştum, bazı problemleri vardı ama fiyatta anlaşamamıştık :-\
Değerini bilecek birisine gittiği için memnun oldum.
Bu renkler orjinal katalog rengi. Ben bir de yeşil - beyaz kombinasyonu çok beğeniyorum. Bence beyaz da çok güzel.
İstanbul seferi yaparsan haber ver mutlaka.
Şimdi hatırladım ben bu aracı
Daha önce inceleme fırsatım olmuştu demek size gitti, hayırlı uğurlu olsun
Bu araca alıcı olmuştum, bazı problemleri vardı ama fiyatta anlaşamamıştık :-\
Değerini bilecek birisine gittiği için memnun oldum.
Bu renkler orjinal katalog rengi. Ben bir de yeşil - beyaz kombinasyonu çok beğeniyorum. Bence beyaz da çok güzel.
İstanbul seferi yaparsan haber ver mutlaka.