İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,374
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Yan basamakların hali bu,şimdide geçen hafta aldığım HELLA 550 delicileri takmak için tavana boru aparat yapıyorum.

Etiketler

Alper bey merhaba;

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, size tavsiye sisler için bar yapacağınıza hazır eliniz değmişken komple port bagaj yapın, sisleri de ona dizersiniz.

Birde Flowmaster susturucunun verdiği sesi merak ettim, zahmet olmazsa bir video çekip koyabilir misiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan korusun.

flowmasterin sesini bende merak ettim bu her araca oluyormu ki ?
aracınız da hayırlı olsun bu arada guzelmiş allh kaza bela vermesin

Bildiğim kadarı ile her araca uygulanabilir.Aslına bakarsan ahım şahım birşey değil,flowmaster dediğin,susturucu gibi bir kovan fakat farkı içinde sesi izle edecek hiç birşey yok aksine birde ses çarpsın diye içine bölmeler yapılmış.Egzost gazı içinden geçerken buralara çarparak sesi ritimlendiriyor.Bu gün Cabbarla gelmedim işe fakat en kısa zamanda sesini size dinleteceğim.İyi dileklerininiz ve beğenileriniz için teşekkürler.

Düz boru dümdüz bir ses çıkarıyor,aynı patlak egzost gibi.Fakat Flowmasterin içindeki ses duvarları egzost gazı ona çarptıkça ritim veriyor.Araba rolantide çalışırken çıkan ses,gecenin sesizliğinde bir koster geçer uzaklardan motorunun sesi gelir sadece tatlı bir tıkırtı ritmi ile onun gibi bir ses oluyor işte.Kısmetse yarın videoya çeker dinletirim.

Açıkcası ben komple 60lık düz boru yaptırdım gayet memnunum gerçi en son egzozdan ceza yedikten sonra bir süreliğine içi boş olan susturuculardan taktım şimdilik sesi çıkmıyor ancak yine susturucuyu çıkaracam ancak bu flowmasterı amerikada da uyguluyorlar merak ettim.Videoyu bekliyorum

Flowmaster ın kendi sitesinde de çeşitli arabalara uygulanmış videolar var.Oradanda izleyebilirsiniz.

sesi bekliyoruz size zahmet verecez ama