işte türünün son örneği cj3A

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afacan886 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,386

afacan886

bizim yeteneğimiz asfaltta değil çamurda yeğen...!
Yer
ordu
arkadaşlar işte yeni aracım cj3A...aracım 1997 sensinde restore edilmiş olup tamamen el yapımıdır motor 2000cc ford tanus ve 4 ileri sanzımana sahiptir mersedes grubu direksiyon ,mt lastik ,magles jantlar,çeki demiri,gayzer arazi şanzımanı,sanroof,arazi önü bağlama apartları gibi bir sürü değiklikler işte sizlerle....

Etiketler
Ynt: işte türünün son örneği cj3A

keşke orjinaligine sadık kalınsaydı....yinede güzel olmuşş bol çamurlu günler..

arif kardeş orjinalide var bulumdum bölgede ama tente yüzünden cj 3 ler kendini pıraçal gösteriyor.. bunu yapan kişide aldığında sıfırdan toplamaya karar vermiş ve ustasını bulmuş ustada 1 ayda bu hale getirmiş arabayı ama böyle olması dez avantaj benim için...temennilerin için teşekkür ederim...

Çok güzel bir araç bence... Şimdi nerde bu araç merak ediyorum... Sanırım bugün yani 06.06.2012 tarihinde Osmaniye-Kadirli'de gördüğüm Erkan abideki araç bu.. Ama benim gördüğüm araç yeşildi...

O tofas direksiyonu yerine kağnı tekeri koysan vallahi daha iyiydi

gördüğüm en haşin cj3A direksiyonu
cenkcc' Alıntı:
O tofas direksiyonu yerine kağnı tekeri koysan vallahi daha iyiydi

tamammen özel yapıp arkadaslar bu araç bu eski hali yeni hali ise spor direksiyon vardır...ve vectra yeşili ile renk değişimi yaılmıştır

afacan886' Alıntı:
tamammen özel yapıp arkadaslar bu araç bu eski hali yeni hali ise spor direksiyon vardır...ve vectra yeşili ile renk değişimi yaılmıştır
sanırım yanılmıyorum sayın afacan886.
eğer aynı araçtan bahsediyorsak, şimdiki sahibini tanıyorum ve aracı bizzat inceledim. Gerçekten fazlasıyla emek ve para harcanmış bir araç. Ayrıca satlık.

ilker kardeş o araç benim aracımdı erkan adlı bir arkaşada sattım o aracın bana malleyeti 9 milyardır bilmem anlatabiliyormuym alan arkadaş hayrını görsün...ama yıllaraca rahat binelcek bir araçtır tamamen sökülerek yeniden toplandı vede türkiyedeki kapalı kasa cj 3 dür.biz onu özel dizayn ettik sadece üzerinde 150 milyonluk civata somun kullasnıldı buradan başla hesaplamaya araç ordu dan gitmedir...ordu da jeep ustası ve jeep parçası çoktur böyle çalışmalar vardır bilginize... alacak arkadaş en az 10 sene biner nedeni ise bende saklı 60 gün gece günüz o aracı yapmak için ugraştım nasıl ve ne yapabilitim diye ve geldiği son nokta isde gördüğün gibidir..belki satmasam dahada farklı seyler yapacağım kesin..benim işim hobi gereği araç dizayn etmek ...ama kısa bir süre araç dizayn işerine ara veriyorum...uzun lafın kısası türünün son örneği benim eserimdir.....

Kesinlikle inanıyorum size. Aracı bizzat inceleme şansım oldu ben gördüğümde resimdeki görüntüsünden başka epey artısı da vardı. (ön çamurluk üstü kornalar, iç döşeme, ses sistemi gibi.... ) Hatta offroad kimliğiniz bile hala araçtaydı Erkan abi unutmuş demişti,,,... Araç şuan Adanada.

evet ilker kardeş gördüğün gibi artısı olan bir cj3 dür baska yoktur türkiye de o yüzden rahat rahat böyle tek benim diye dolaşabilirsin yollarda kornası özel getitdirdim sesini duymustursun her halde ben ilk trafikte hareket halindeyken kornaya bastım aramın biri brodway taksi ile kaldırıma çıkmıştı tır geliyor sandı üzerime çıkacak sandı galiba çok kormuştu göermen lazımdı ses sitemi burseda yapılıp geldi özel bilinen bir firma yaptı hem taksi gibi olsun hemde off roadcu olduğumdan yaylada müzik dinlemek için yaptırdım ama tam ses almak isityorsan 6 kanalı güzel bir anfi lazım ozaman felaket oluyor. dediğim gibi ilker arkadas türünün son örneği benim için çok özel ve çok özel bir üretimdir...herseye rağmen jeep leri çok seviyorum...

İnşallah bizlere de nasip olur böyle özel araçlara sahip olup binebilmek. Bir jeep sahibi olabilmek için geçen ay bende bir willys aldım fakat araç Sinopta oldugu için henüz elime geçmedi. Getiremedim daha

hayrılısı olur kardeş jeep farklı bir araç günümüzde jeeple yolların keyifli daha güzel ama yol olmayacak şekilde