Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yesilceli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,450

Etiketler
Bir laf var ya akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçmiş diye bizim iş ona döndü. bilgi için sağolun gerçekten bu kul yapımı sonuçta çok zorlamışlardır kırılmıştır az kullanılmıştır daha uzun bozulmaz en iyi temiz bi araç bulup almak teşekkür ediyorum sizlere...

Maşallah gayet güzel araç 4 tanede bf goodrich at aldın mı karda tadından yenmez

yakıt nekadar abi bende 4x2 var 2.5 2006

Arkadaşlar selamlar. Bendede 2008 model 3.0 dmax var araçtan çok memnunum. Yanlız bir sorunla karşılaştım. Teknemi denize indirirken mecburen biraz suya girdim ve araç şu anda 4 çekere geçmiyor.daha önce başına böyle bir sorun gelen oldu Mu. Problem ne olabilir

4çeker beynine yahut konum şalterine tuz.su.çamur.kum gibi bişey girdi. Ya kısa devre yapıyor. Ya oksitlenme yaptı.yada temassızlık yaptı.bu 3ünden biri oldu. Dediğim iki yeri sökün temizlettirin.5bin tl parca değişecek bilmem ne diyenin 5anından uzaklaşın. İyi bi oto elektrikçi 100 liraya çözer

Cok teşekkür ederim. Aynı dediğiniz gibi oldu 3500 tl parça parası istediler burada bir usta diferansiyel üzerindeki ufak bir motoru söktü temizledi 200 tl ye halletti işi . Keşke elektronik değilde 2. Vites kollu olsaydı bu araçlar. Tadından yenmezdi

3500 liradan parça satıp kar edecekler. Sizden çıkan parcayı ikinci el çıkmadır diye de baska birine 2000e satacaklar.kısacası100liralık işi 5 bine kapatacaklar.(dı)
Soran olursa ortamlarda milli servet milli dava ülke sevdası derler