KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Isuzu Trooper 3.2 V6 için subap ayar değerleri (emme&egsoz) ve buji tırnak aralığı değerini bilen varmı acaba ?
Ayrıca motor dairesinde küçük bir hortum takılı olduğu yerden çıkmış nereye takılacağını bulamadık resimlerini ekliyorum belki bize yardımcı olabilirsiniz ;
İlk resim hortumun bir ucunun tek nokta enjeksiyon kitinde nereye bağlandığını gösteriyor.İkinci resimde ise enjeksiyon kitinden gelen hortum bir T den geçtikten sonra bir ucunun aşağıya diğer ucunun ise boşta kaldığını gösteriyor hatta hortumun ucuna vida sıkılmış (ok ile gösterilen yer) üçüncü resimde de T den ayrılan diğer hortumun aşağıya doğru indiğini gösteriyor bizim merak ettiğimiz ikinci resimde ok ile işaretlenen uc nereye bağlanacağı ? Arabada zaman zaman düşük devirlerde tekleme oluyor bu hortumun yerine takılı olmamasından kaynaklandığını düşünüyoruz.
Ynt: Isuzu Trooper 3.2 V6 için bir kaç teknik soru.
merhabalar...bu arac hakkında sitede pek bilgi yok yanılmıyosam trooper nickli bi arkadasımız var ama osuzu bölümüne girip ordan irtibat kurabilirsiniz.yoksa ki bu arac hakkında bilgi biraz zor gibi..
begendiğim bi aracdır aslında ama benimde bilgim yok canlıcanlı gördüm trooper ama bilgim sıfır..
sizyinede arastırın buralarda dediğim gibi....
saygılar