IVECO ECODAILY 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ncmsrn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,712
Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4

Harika bir araç param olsaydı şap diye yapıştırırdım.

Etiketler

turkan tamamen toplama bir aractır.üzerindeki motoru dingili şanzumanı bir araştırın isterseniz.geçtiğimiz yıl dakarda şampiyon olan defelarca overland ta derece yapan ıveco ile karşılaştırmak bile hata olur.

Her araç toplamadır hiç bir araç yüzde yüz bir fabrikada üretilmez buna iveco da dahil ferraride mercedeste önemli olan tasarım ve işlevselliktir.
Bu yıl yarışa turkarda katılacak bakalım ne olacak, ha şu bir gerçek turkar ilkdefa katılacağı yarışta şampiyon olma ihtimali az fakat hep beraber görecez arazi kabiliyetini.
Ben hala ısrar ediyorum turkarın şase boyu ve ağırlık dağılımı çok iyi ve bence çok güzel bir arazi aracı bu benim şahsi fikrim, binmedim canlı olarak görmedim ama sitesindeki bilgiler doğru ise çok iyi.

Mustafa E' Alıntı:
Bu yıl yarışa turkarda katılacak bakalım ne olacak, ha şu bir gerçek turkar ilkdefa katılacağı yarışta şampiyon olma ihtimali az fakat hep beraber görecez arazi kabiliyetini.

Belli olmaz, acemi şansı bu bakarsınız şampiyon da olur, ancak bunun için önce yarışa katılabilmesi lazım.

Bu sene Dakar yapıldı bitti bile, kamyon sınıfında birinci Kamaz, ikinci Iveco oldu.

Iveco, Daily ile katılmıyor Dakar'a, bu sebeple Daily - Turkar karşılaştırması için başka bir yöntem bulmaları lazım.

daily overlandı defalarca tamamladı.haklısınız dakarda yok.her araç toplamadır.evet lakin biri evin altında toplanır.biri milyardolarlık yatırımın çatısının altında.elma ve armut.

Nekadar yabancı aşığı insanlarsınız ne anlıyorsunuz elin malını övmekten merdiven altı dediğiniz hisarlar grup araştırın adamların nasıl bir merdiven altı olduklarını

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu memlekette, "gö.e" "gö." denir; yabancı veya yerli olması fark etmez.

Not: iPhone'dan Tapatalk kullanarak değil, yerli marka tabletten gönderdim

Nick ten belli nekadar yerli meraklısı olduğunuz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Meraklısı değilim zaten, o espriydi; belli bir noktaya dikkat çekmek amaçlı.

Yoksa, yerli malı kullanılır mı hiç

İveco daily 4x4 ün atası denilebilecek araç, bir önceki verisyonu da bende. Kendimce acemi olarak geziyorum. Aktrma aynı, vites kombinasyonlarla 24 ileri