Belli bir model aralığı var ama bilmiyorum. Bahsettiğin oran arazi şanzımanı oranı, bizim şanzımanlar da 3 tip oran var 1.22 süratli 1.41 orta 1,67 ağır. Büyük lastikte güçsüz motorda senin oran çok iyi. Kalkışların iyi olur son süratin düşük olur.
şanzumanda yazılı kısa kodlar var, defender tamır kitapcıkları bölünden bakıp yerlerini bi ncelemek lazım iki ayrı yerde blokda basılı rakanmlar ve numaralar olması lazım bunların yardımı olabilir
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Dişli oranını prizdirek 1 tur döndüğünde şaft kaç tur dönüyor ona bakıp hesaplıyorlar. Bildiğim kadarıyla şanzımanın içini açmadan yeni eski olup olmadığını anlayamıyorsunuz. Benim size tavsiyem arazi ve ana şanzımanı araca takmadan muhakkak açın ve kontrol edin (dişlerin ve sekromeçin durumunu). Bir conta takımına malolur. Araca taktıktan sonra sıkıntı çıkarsa sökmesi çok zor. Şaflar sökülecek, ön sürücü ve yolcu tarafındaki alt kaporta aksamı komple sökülecek vs..
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
Serkan bey, Taha beye katılıyorum bence sokulmuşken actırın bi derim siz bilirsiniz yinede, kataoğlara bakı verdim ama bulamadım? belkide netde biyerde gördüm hatırlayamadım ama sanzumanın üzernde şöför tarafında atlan numnaralar yazılar var diye hatırlıyorum