İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 155,606

Etiketler
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

tindersticks' Alıntı:
Ben de bir ortak tanıdık yakalar mıyım acaba? Zekariya Orpak bir şeyiniz oluyor mu?

evet..ortak tanıdıkların çıkması güzel tesadüflerden..zekeriya orpak.ile amca çocuklarıyız

İlgilenemiyorum

İlgilenemiyorum

Aklım hep onda

hayırlı olsun. askerligimi kademede yapmıştım bu araçları iyi tanıyorum. en çok arızayı debrıyaj alt üst merkezinden yapar. gerçekten mekanik olarak cok saglam bi araçtır yalnız sevemedıgım i yönü aracın ön çamurluguna yaslanım desen çökme yapar ona dıkkat et. tekrar hayırlı olsun. bende jeep var bi kaç tane. bitanesini elime aldım bıtmek üzere bitirim işallah bende land alcam. ne kadara almıştın bu aracı? özelden gönderebilirmisin? arkadaslar bu arada elimde bi MB jeep kasası var ilgilenen varmı?

ONTURK' Alıntı:
Motor Toparlandı ;

İşte fotolar

merhaba arkadaşlar ölçü olarak kullandığınız pistonlar silindirlere küçük gelmiş galiba oraya güzel marmara yı deneseniz tahmin ederim tam gelecek

baslangictan bu yana ne kadar zaman oldu, foruma bakinca hayli zaman gecmis gibi ama aralarda beklmeler var galiba degil mi?

fotograf bekliyoruz :d

Biraz daha foto ekleyelim .....

Yavaş da olsa yola devam

bu dugme takimindan acil olarak bana da lazim nerden temin ettiniz acaba.kolay gelsin

serdar5261' Alıntı:
bu dugme takimindan acil olarak bana da lazim nerden temin ettiniz acaba.kolay gelsin
bu tuş takımları BMC profosyonel kamyonların tuş takımları bi parçacıdan temın edebılırsınız.

caner_tee' Alıntı:
bu tuş takımları BMC profosyonel kamyonların tuş takımları bi parçacıdan temın edebılırsınız.
eyvallah kardes sagolasın.