Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor
ONTURK' Alıntı:
Veeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
İlk marş;
Şampanyayı patlattık garajda
http://www.youtube.com/watch?v=t7wF1dCNaD0
İzmir de Emeği geçen Ralli oto personeline ve Özellikle Defender in ciğerini bilen Motor u sıfırdan özenle ve özveriyle yapan Ali Ustama sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.
hayırlısı olsun uzun ve yorucu bır surek sızı beklıyor.. kolay gelsın yavaş yavaş hepsını halledersınız hiiiç acele etmeyın küsmeyin birsürü zorluklarla karsılacaksınız umarım iyi ustalarla karsılasırsınız.. hıcbır defender sahıbı benımkı tamaamen bıttı demez oyuzden hıc acele etmeyın zamana yayarak bu ısın keyfını cıkarmaya calısın..
Berk
Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezeriz
bende izmirdeyim Ralli oto Ali usta Ssangyonglara da bakıyor mu acaba,yada tüm arazi araçlarına bakıyor mu? bilginiz varmı?
Hayırlısı olsun. Saygılar..
mehmet35yildiz' Alıntı:
Hayırlısı olsun motorun sesi çok güzel geliyor. inşallah en kısa sürede toplarsınız da sonbaharda gezeriz
bende izmirdeyim Ralli oto Ali usta Ssangyonglara da bakıyor mu acaba,yada tüm arazi araçlarına bakıyor mu? bilginiz varmı?
Hayırlısı olsun. Saygılar..
hayirli olsun Serkan kardes, gec gordum, ben de izmirdeyim biliyorsun, kolayliklar diliyorum... en kisa zamanda gonlune gore tamamlayabilmen dilegi ile...
Bende bu cümleyi kuracaktım ama forum işleri ile ilgilenmekten unutuvermişim. ;D
İlk sefere ait fotoğraf sayısı çok az Serkan hocam.
Bu arada Bira şişeli fotoğraflarınızı abartmayalım. Kötü örnek olmayalım diğer kullanıcı arkadaşlarımıza.
Üzülerek yazıyorum bazılarını silmek zorunda kalabilirim başka zamanlarda. (İçki şişeli fotoğrafları yani)