KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese merhaba, Daha önce tanışma köşesinde belirttiğim gibi Navara 4x4 aracım var. Aracı daha geçen hafta teslim aldım. Arazide hiç bir deneyimim yok. Desteğinilze umarım kısa sürede acemiliği üzerimden atarım.
Aracın üzerinde 255/65/R17 ebadında Continental CrossContact LX lastik var. Bu lastikle ilgili detaylı bir yorum bulamadım ama genel olarak hafif arazi ve asfalt lastiği gibi gözüküyor. Yaptığınız gezilerde bu lastikle bir sorun yaşarmıyım?
Ayrıca, aracı yeni aldığım için henüz bir yükseltme yapmadım. Bu haliyle arazide bir sorun olurmu?
ben pek bir sorun yasayacaginizi sanmiyorum yukseltmeye de simdilik ne kadar gerek var tartisilir, gideceginiz parkurlar aracın standart yuksekligini kurtaracaktir eger hard off-road yapmayacaksaniz...
Serkan' a katılıyorum
Lasikleriniz bizim gezilerimizde yeterli olur, aracı da şimdilik yükseltmeye gerek yok. İhtiyaçlar gezilerde tecrübe kazandıkça kendini gösterecektir.
Herkese merhaba, Daha önce tanışma köşesinde belirttiğim gibi Navara 4x4 aracım var. Aracı daha geçen hafta teslim aldım. Arazide hiç bir deneyimim yok. Desteğinilze umarım kısa sürede acemiliği üzerimden atarım.
Aracın üzerinde 255/65/R17 ebadında Continental CrossContact LX lastik var. Bu lastikle ilgili detaylı bir yorum bulamadım ama genel olarak hafif arazi ve asfalt lastiği gibi gözüküyor. Yaptığınız gezilerde bu lastikle bir sorun yaşarmıyım?
Ayrıca, aracı yeni aldığım için henüz bir yükseltme yapmadım. Bu haliyle arazide bir sorun olurmu?
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İçime su serptiniz
Bir terslik olmaz ise 24 Ocak gezisinde aranıza katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçen gezinizle ilgili yorumları inceledim. Telsiz konusu dikkatimi çekti. Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Site içerisindeki telsiz konularını incelediğimde de biraz kafam karıştı. Yanlış bir şeyler almamak ve gezilerde sorun yaşamamak adına ilk etapta almamı önerdiğiniz marka-model varmıdır?
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İçime su serptiniz
Bir terslik olmaz ise 24 Ocak gezisinde aranıza katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçen gezinizle ilgili yorumları inceledim. Telsiz konusu dikkatimi çekti. Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Site içerisindeki telsiz konularını incelediğimde de biraz kafam karıştı. Yanlış bir şeyler almamak ve gezilerde sorun yaşamamak adına ilk etapta almamı önerdiğiniz marka-model varmıdır?
Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlı
Bu pazar geziye bekliyoruz Karagöl gezi forumunda kendini listeye ekle şimdiden
Ademi, Çağatay, Levent, Erco, Serdar, Emre bu hafta gelmiyormusunuz karagöle ??
Yahu arkadaşlar :
Bu gencecik arakadaşların izin meselesi beni çok ama çok üzüyor.
Allah yardımcıları olsun.
Berk güray aramızda görmekten zevk duyarız arkadaşlar güzel yorumlamış
Lastik'ten sorun çıkmaz ama Ufak tefek çalı sürtmeleri olabilr bazen.
Bir kere geldikten sonra Virüsten kurtuluş yok.
selamlar
-----------------------------------------
Erdalcım bu rotada çok hoş görünüyor.
Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlı
Bu pazar geziye bekliyoruz Karagöl gezi forumunda kendini listeye ekle şimdiden
Ademi, Çağatay, Levent, Erco, Serdar, Emre bu hafta gelmiyormusunuz karagöle ??
Burhan Abi, akşam aradım seni evden ulaşamadım, benim evin sokağında bir beyaz keçi vardı, arka tampon üzeri bagaj uygulamış, bir inceleyelim diyecektim.