KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Nejat abi bir tane Ankara yolundan adliye kavşağına inerken sağda benzinlikler var onlardan bir tanesinde satılık mavi bir samurai var dışardan güzel görünüyordu istersen bir bak..
Her işte bir hayır olduğu. İnancımız gereği.
Belki şu sattırları yazmamız dada birhayır vardır. Murat'cım hayırlar üstüne olsun.
Bazen istim önceden gelsin.
ağaları paşaları bekletmesin.
Nejat abi bir tane Ankara yolundan adliye kavşağına inerken sağda benzinlikler var onlardan bir tanesinde satılık mavi bir samurai var dışardan güzel görünüyordu istersen bir bak..
Nissan ya da Japon başka bir marka, üstündeki tavan polyester sanırım, çok çakma duruyordu, ama tente yaptırılırsa çok yakışır o araca, yazdan beri yatıyor sanırım ucuza alınabilir..
Yeri de özkanlar yolundan ilerleyin, oradaki BP de ..
Emre Senide bu sayfaya bekliyorum.
İzmir Farklı Bir şehirdir Dolayısıyla bu farkımız flama konusunada yansımalıdır.
TABANVAYCILRA Karışmıyorum onlar seçimini yapmışlar.
Lütfen yüz yüze görüşmeden bir şey başlatmayın.teşekkür ederim.
Flamayı ben basitçe yaptım.
Off roadçular için zaten ayrı stickerlerimiz var.
Tabii sürekli araç üzerinde durmasını istemeyenler de olabileceği için mıknatıs tarzı bir pankart önerdim ağabey.
Diğer mesajımı da buraya alıp siliyorum oradan
Sağ alt köşedeki Gezenbilir.com yazısının benzerini ben Ahmet (vosdost) hediye etmiştim Düzce'de iken.
Onun bir benzerini yapalım.
Harici diskimde duruyordu logo-pankart dosyalarım.
Cihazım geri gelince örnek çalışmalar yaparım.
Hoş benden daha iyi örnek çıkaracak arkadaşlar var.
Ademi senin araca Dakar çıkartması yapan arkadaşımız vardı kimdi o.?
Tekrar merhaba Murat bey ,
Biz şirket araçlarında mıknatıslı logolardan kullanıyoruz,zannedersem magnet deniliyor.Ön kaputlara koymak için çok ideal olur. 50*70 dediğiniz gibi büyük olabilir. Çok büyük olmasıda tutunma açısından sorun yaratabiliyor.
Burhan abi merhaba ,nasılsınız? Dediğiniz gibi konuşarak veya burayada örnekleri koyarak olabilir.