KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Haklısınız erdeal bey.benim derdim açıkcası şehir içinde rahat kullanabileceğim güvenli ,yakıt ve vergi konusunda üzmeyecek,parça sıkıntısı yaşatmayacak bir jeep arıyorum tavsiye edeceğiniz bir araç varmıdır.Hyundai galloper sizce bu saydığım kriterlere uygunmudur.arazi performansı ve ş.içi performansı nedir.bilgiiz varmı
Galloper hakkında bildiğim; daha önceki (87-93 arası) pajero teknolojisini kullandığıdır.
Sıraladığınız kriterlere bir de "satarken kolay ve değerinde satılabir" i ekleyebiliriz. Galloper bence buna uymakta zorlanır.
Benim size önerim suzuki vitara olabilir. Tam şaseli, her tür modifikasona uygun, standart haliyle dahi arazide çok başarılı, parçası bol, lpg ile çok ekonomik, şehir kullanımı rahat bir araçtır.
Mahir kardeşim.
soyisim daşız bakta akraba çıkmayalım.
Buradan cüretle sen bu galoper meselesine takıntılısın gibi .
sözüme kulak vereceksen. Eğer çamur doğa yani off-road diyeceksen
bu siteyi gezilerini ve kullanılan araçları Dikkatlice incele kullanıcılar arasındaki diyalogları incele Fiziki görünümlerini kullanmayı düşündüğün amaca uyup uymadığını .
derinden incele. burhancicek1@hotmail.com istersen ekle var olan bilgi payalaşımını yaparız. ayrıca göze aldığın araçların servis liteleriden incele bir ön düzen kaça çıkıyor.
İyi akşamlar iyi dersler.
Burhan abi sizin fikirleriniz benim için çok değerli.gallopera takmadım aslında, ancak aracın şekli ve motor hacminin 3.0 olması .başka bişey değil aslında ;D adresinizi msn e kaydettim saygılar
Nejat Bey, hayırlı uğurlu olsun. Avatarınızda birkaç gündür görüyordum, görüntü net olmadığı için marka ve modeli anlayamamıştım. Güle güle kullanın. Selamlar.
Erdal bey bolu gezisi herkese acik, ancak tarih cok erken oldu 20-21 subat, ben gidemiyorum bir de galiba bu kez otelde kalınıyor ve sınırlı sayıda oda eger katılmak istersen acele etmen gerek... linki bulup atıyorum...