KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çağatay abi bu lastik ok 144 e çok yakın duruyor. Fakat ölçüsü çok küçük. Land Seri 1-2-3 orjinal olarak 6.50 R 16 kulanıyor. O lastik bile çok ince ve küçük ebatta. 6.00 R 16 çok ufak bir lastık. Bence niva da zayıf kalır. Niva hafif bir araç değil. 6.00 R 16 yerine 6.50 R 16 yani nivaların kullandığı genel ebatta ok 144 veya özka marka çamur lastiğini tavsiye ederim.
Erdal bey bolu gezisi herkese acik, ancak tarih cok erken oldu 20-21 subat, ben gidemiyorum bir de galiba bu kez otelde kalınıyor ve sınırlı sayıda oda eger katılmak istersen acele etmen gerek... linki bulup atıyorum...
Serkan teşekkür ederim ama otel falan olunca bana uymaz ;D bize çadır kampı lazım
Tarih de bana uymuyor. Nisan ayında Bursa offroad klübünün düzenleyeceği "Bursa offroad oyunları" yapılacak artık oraya gideriz
Çağatay abi bu lastik ok 144 e çok yakın duruyor. Fakat ölçüsü çok küçük. Land Seri 1-2-3 orjinal olarak 6.50 R 16 kulanıyor. O lastik bile çok ince ve küçük ebatta. 6.00 R 16 çok ufak bir lastık. Bence niva da zayıf kalır. Niva hafif bir araç değil. 6.00 R 16 yerine 6.50 R 16 yani nivaların kullandığı genel ebatta ok 144 veya özka marka çamur lastiğini tavsiye ederim.
6.00/ 16 lastik : 2x6 + 16 = 28" çapında. çok küçük ???
6.50/16 ...................... = 29" çapında. (OK 144)
7.50/16 ..................... = 31" çapında Defender ve discolara uyuyor
Bu durumda lada için 6.50/16 daha uygun görünüyor
Cümleten Herkese İyi Dilekleri için çok teşekkür ederim
dün saat 5'de uyuya kalmışım Emine'de rekorumu nereye çekeceğimi merak ederek beni bugün 12'de kendiliğimden uyanısıya değin ellememiş yani rekorumu alkolsuz 19 saate çıkardım biline ;D
akademic' Alıntı:
güle güle kullan nejat abi bu benim daha önce bahsettiğim araca benziyor.. kazasız belasız güzel günlerde.... ıslatalımmm
kardeşim senden de araçta vize yok, tüm kontrol ve hazırlığını mümkünse üstlenmeni rica edeceğim
Mustafad' Alıntı:
Nejat Bey, hayırlı uğurlu olsun. Avatarınızda birkaç gündür görüyordum, görüntü net olmadığı için marka ve modeli anlayamamıştım. Güle güle kullanın. Selamlar.
Ahmet senden ricam direksiyonu hidroliğe çevirmenin malzeme maliyetini incelemen
Serdar senden ricam mekaniği tamamlandığı zaman elektronik aksamı elden geçirmen
bunları unutmamak için öncelikle burada yazıyorum ve bildiğiniz gibi masa başı elemanıyız ha deyince ofisten ayrılmam pek kolay olmuyor
bu yüzden oturduğum yerden ricalar yağdırdığımı düşünmeyin lütfen