KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla son anda aradı ozgur benim de derse yetismem gerekiyordu dogaclama oldu yani yoksa sizlere de haber vermez miyiz? hatta izmir off-road ussu olarak ben ademinin botanik bahcesini oneriyorum tum bulusmalar o merkezde yapılsın hatta rektorluk bahceyi ademiye versin daha rahat olalım..
kaybolmadık muratcim turgutlardan arabayla kısa bir mesafe gittik, araba icin kısa tabi yaya gitsen en az 1 saat, dereyi bulduktan sonra 30dklik bir yurus bizi selalenin tepesine ulastirdi. bir de temizlik yaptik orada
koyluler ve avcilar inanılmaz kirletmisler yolu ve selaleyi, 2 buyuk torba pet sise lastik, bira kutusu topladık. elimiz hafif gittik agir donduk ama muhtesem bir manzaraydı... mutlaka bir organizasyon yapıp karlı bir gunde gitmek gerek...
Ben de off-road'a meraklı biriyim ve iş dolayısıyla yaklaşık 2 sene köy köy, dağ-bayır gezdim durdum. Aracım yok diye üzülüyordum ancak, olup da satanları görünce sinsi bir keyif aldığımı itiraf etmeliyim 8)
Ben de off-road'a meraklı biriyim ve iş dolayısıyla yaklaşık 2 sene köy köy, dağ-bayır gezdim durdum. Aracım yok diye üzülüyordum ancak, olup da satanları görünce sinsi bir keyif aldığımı itiraf etmeliyim 8)
ahaaaa super bir fikir Ademi yapalım, hem birbirimizi tanımıs oluruz... bir hafta sonu olursa eger senin icin sakıncasi yoksa daha iyi olur okul sakin oluyor biliyorsun hafta sonlari...