KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kılavuz gerçekten görkemdi ben artıçı olarak arkalarında dolaşıyordum. Görkem ve serkan batınca devreye Ambulans giriyordu Çekici gibiydim. Herhalde o gün 10 defa araç çekmişimdir. Bende kendime şaşırdım hep beni çekerlerdi bu sefer devran döndü galiba
Kılavuz gerçekten görkemdi ben artıçı olarak arkalarında dolaşıyordum. Görkem ve serkan batınca devreye Ambulans giriyordu Çekici gibiydim. Herhalde o gün 10 defa araç çekmişimdir. Bende kendime şaşırdım hep beni çekerlerdi bu sefer devran döndü galiba
Serkan cığım Biz neleri gördük senide göreceğiz.
Benim açımdan sorun yok.
ben seyirci olduğum için seyrettiğim şov uzadıkça zevkle izliyorum.
Hepinize iyi batmalar.
Ahmet sen benim engellerimi biliyorsun yoksa yağmur dolu farketmez naylonu çeker altında hükümet bile kurardık.
turgutlar tarafından gidilirse selalenin ust tarafına, turkmen koyu tarafından gidilirse alt tarafına ulasiliyor, ip olmadan ustten asagıya inmek hayli ve fakat istekliler icin uzun bir kıvrımı inerek gidilecek yol yok degil
menemeni gectikten sonra turgutlar cukurkoy sapagından girerseniz cok guzel bir yoldan 20-25 km gidip turgutlara varıyorsunuz. turgutlardan sonra biraz yurumek gerekiyor 1 saat kadar ama gordugunuz seye degiyor...
ben çok zamanlar önce türkelliden çıktığımız avlardan.
ayrıca kara kuzu ve baraj gölatinin kapladığı zeminlede avlandım.
Şelalenin yerini tam bilmiyorum GE den biraz baktım o kadar.
Tarifine göre doğrudur daha sonrada oralar gelir.
Daha öncede anlattığını hatırlıyorum. fakat adı geçen ören yerini hatırlayamadım.
Belkide atlamışımdır.
Sağol.