Rüstem ÖNEL 95 3.9 v8 disco1 Mesajlar 660 Tepkime Puanı 0 Yer manisa 13 Ara 2011 #65 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5] Benden bukadar. herkese teşekkürler.
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5] Benden bukadar. herkese teşekkürler.
mdilek Kamp II Mesajlar 296 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Bursa - İzmir -Kütahya Web www.akvaryumizmir.com 14 Ara 2011 #66 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Ben aynı zirveye mayıs ayında çıkmıştım. Bu mevsimde kar olur, diye düşünüyordum. Tekrar görmüş oldum. Teşekkürler.
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Ben aynı zirveye mayıs ayında çıkmıştım. Bu mevsimde kar olur, diye düşünüyordum. Tekrar görmüş oldum. Teşekkürler.
ali fuat yongacı Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 15 Ara 2011 #67 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Fotolar için çok....teşekkürler........Heleki terranodaki bagaj ve off road ekipmanı muhteşem olmuş.....hoşçakalın....
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Fotolar için çok....teşekkürler........Heleki terranodaki bagaj ve off road ekipmanı muhteşem olmuş.....hoşçakalın....
Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 15 Ara 2011 #68 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Rüstem ÖNEL' Alıntı: [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... Başımın üzerinde açık bir alan var ne olduğunu çözemedim. Eskiden böyle bir boş alan yoktu. Ve ilk defa kafamın arkadan görüntüsünü gördüm. Aman basın yayın kuruluşları görmesin yoksa bir ay magazin programlarında beni çekiştirirler...
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Rüstem ÖNEL' Alıntı: [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... Başımın üzerinde açık bir alan var ne olduğunu çözemedim. Eskiden böyle bir boş alan yoktu. Ve ilk defa kafamın arkadan görüntüsünü gördüm. Aman basın yayın kuruluşları görmesin yoksa bir ay magazin programlarında beni çekiştirirler...
Naturalist61 Benim sadık yarim kara topraktır... Mesajlar 841 Tepkime Puanı 11 Yer Trabzon - İzmir 15 Ara 2011 #69 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Rüstem ÖNEL' Alıntı: [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5] Genişletmek için tıkla ... ...
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) Rüstem ÖNEL' Alıntı: [attachment=1] [attachment=2] [attachment=3] [attachment=4] [attachment=5] Genişletmek için tıkla ... ...
reis33 Kamp II Mesajlar 398 Tepkime Puanı 0 15 Ara 2011 #70 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) arkadaşlar görseller için teşekkürler. güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) arkadaşlar görseller için teşekkürler. güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.
barann1758 Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 16 Ara 2011 #71 Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) eğlenceli ve zewkli bir gezi olmus aracım arıza yapmasaydı gelicektim birdahakıne ıns. daha onceden karar alalım daha kalabalık gidelim
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011) eğlenceli ve zewkli bir gezi olmus aracım arıza yapmasaydı gelicektim birdahakıne ıns. daha onceden karar alalım daha kalabalık gidelim